Μαθήματα «κίτρινης» ιστορίας για τον Τούρκο πρόξενο (pics)

Ο Τούρκος πρόξενος στη συμπρωτεύουσα περιηγήθηκε στα εκθέματα από τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΚΑΕ, Εμμανουήλ Λάσκαρη, ο οποίος τον υποδέχθηκε την Τετάρτη (18/11) λίγο πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Τραμπζονσπόρ για την 6η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Eurocup, που φιλοξενήθηκε στο «Nick Galis Hall».

Με ανακοίνωσή τους οι Θεσσαλονικείς υπενθυμίζουν και το ωράριο λειτουργίας  του μουσείου τους: «Για τα σχολεία: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 έως 13.00. Για το κοινό: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 12.00 ως 14.00 και Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-20.00. Δύο ώρες πριν από την έναρξη των εντός έδρας αγώνων και μέχρι το τζάμπολ αυτών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προμηθεύονται το εισιτήριο από το «ARIS Legend Store». Αντίτιμο εισόδου: 2 ευρώ ανά άτομο για μεμονωμένη επίσκεψη, 1 ευρώ ανά άτομο για ομαδικές επισκέψεις και επισκέψεις σχολείων. Δωρεάν είσοδος ισχύει: για τους αθλητές όλων των τμημάτων του Άρη Θεσσαλονίκης, για οργανωμένες επισκέψεις αθλητών άλλων ομάδων, για τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης, για παιδιά μέχρι 12 ετών, καθώς και για ευπαθείς ομάδες (παιδικά χωριά, ιδρύματα κ.τ.λ.)».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top