Μαυροειδής: «Αν επαναλάβουμε το ματς που κάναμε το Σάββατο, μπορούμε να πάμε στον τελικό»

 

Ο 31χρονος σέντερ του «Δικεφάλου» τόνισε πως και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη που θα τις φέρει στον μεγάλο τελικό. Επίσης, στάθηκε στην δυσκολία του να δίνεις έναν τέτοιο αγώνα κόντρα στον Άρη εκτός έδρας, όμως παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα αν εκμεταλευτεί την φόρμα της και πιάσει απόδοση σαν αυτή του Σαββάτου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μαυροειδής στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Είναι ένα ημιτελικός, που ξέρουμε όλοι τι σημαίνει και για τις δύο ομάδες. Και εμείς και ο Άρης θέλουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία και να πάμε στον τελικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δυνατή έδρα. Βρισκόμαστε σε καλή φόρμα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι τραυματισμοί έχουν περάσει και έχουμε προσθέσει δύο νέα παιδιά στο ρόστερ μας, που θα βοηθήσουν.

Ο Άρης είναι μία ομάδα που της αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Εμείς είμαστε καλύτεροι στο σετ παιχνίδι και εκεί πρέπει να πάμε το ρυθμό του αγώνα. Πρέπει να τους σταματήσουμε στο να βρουν εύκολα καλάθια. Νομίζω, ότι αν επαναλάβουμε το ματς που κάναμε το Σάββατο στην έδρα μας και είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια, μπορούμε να κερδίσουμε και να πάμε τελικό»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top