Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ΚΑΕ αναφέρει:

«Ξεκάθαρα στο ρυθμό της εποχής και της σημερινής ημέρας ήταν η προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena. Πριν από την προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε τεστ για τον COVID-19 σε όλα τα μέλη της ομάδας που πρόκειται να ταξιδέψουν στα Ιωάννινα ενόψει και του πρώτου φιλικού αγώνα της ΠΑΟΚ (με τον Παναθηναϊκό στις 5/9).

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης απουσίαζε απόλυτα δικαιολογημένα από την προπόνηση. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έγινε για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του Βασιλική έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο αρχηγός ήρθε στο PAOK Sports Arena λίγο πριν από την ολοκλήρωση της προπόνησης, κέρασε πανευτυχής όλη την ομάδα και δέχθηκε τις ευχές όλων για την μεγάλη σημερινή ημέρα.

Στη σημερινή προπόνηση, εκτός του Βαγγέλη Μαργαρίτη, δεν συμμετείχαν ο Alan Herndon (κάκωση στον υποκνημίδιο μυ στο αριστερό πόδι) που υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική), ο Elijah Mitrou-Long που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα και τις θεραπείες και αύριο θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και ο Αναγνώστης Παπασάβογλου (ατομικό πρόγραμμα).

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Πέμπτη (3/9) με δύο προπονήσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top