Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, που στο Game 4 των τελικών επέστρεψε στο ΟΑΚΑ για τα ματς των Κυπελλούχων Ελλάδας, θα πάει στο ΣΕΦ για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής. Στις 21:00 από την έδρα των «ερυθρολεύκων» περνάει ο τίτλος του πρωταθλητή και ο Γιαννακόπουλος θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ για το πολύ κρίσιμο ματς.
Θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θέλησαν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά την ομάδα, κατά την αναχώρησή της από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Οι οπαδοί των Κυπελλούχων Ελλάδας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να εμψυχώσουν την «πράσινη» αποστολή, λίγες ώρες πριν από τον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό, η οποία θα κρίνει τον πρωταθλητή της σεζόν.
Μάλιστα, στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους.










