Με Μούρτο η Λάρισα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ΚΑΕ Λάρισα αναφέρει:

«Ο Σπύρος Μούρτος γιόρτασε τα γενέθλια του στη Ρόδο, αλλά δεν έλαβε το κατάλληλο δώρο από τους συμπαίκτες του, καθώς η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ηττήθηκε από τον τοπικό Κολοσσό για την έκτη αγωνιστική της Basket League.

O αρχηγός είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης (9/12) με τον ΠΑΟΚ (20:00 – PAOK SPORTS ARENA – ΕΡΤ3 Live) που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του προγράμματος, παρά το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα που σηματοδότησε την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού σε μία φάση δέχτηκε ισχυρό χτύπημα από αντίπαλο του, με αποτέλεσμα να υπάρξει αιμορραγία στο πάνω χείλος.

Το ιατρικό επιτελείο των «κυανόλευκων» έδρασε άμεσα, ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού εκεί όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι ιατροί έκριναν απαραίτητο να γίνουν τρία ράμματα για να επιστρέψει στο γήπεδο και στις υποχρεώσεις. Ο Λίνος Γαβριήλ σε συνεννόηση με το υπόλοιπο επιτελείο δεν τον χρησιμοποίησε στο υπόλοιπο του αγώνα για προληπτικούς λόγους. Η ΚΑΕ Λάρισα μπορεί να έχασε προσωρινά ένα «όπλο» της, ωστόσο, η υγεία είναι υπερπολύτιμο αγαθό.

Για τη δοκιμασία απέναντι στο «Δικέφαλο του Βορρά», όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι με τις προπονήσεις να συνεχίζονται σε υψηλούς ρυθμούς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top