Με πίστη ακόμη και για την Α1 ξεκίνησε ο Ηρακλής! PICS+VIDEO

 

Στην προπόνηση μετείχαν όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας, καθώς και όσοι παρέμειναν, ενώ εντυπωσίασε με το παρουσιαστικό του ο Λιθουανός Ρουτκάουσκας και έκανε ευχάριστη εντύπωση το πολύ καλό κλίμα στους παίκτες, καθώς οι περισσότεροι είναι σε οικείο περιβάλλον, έχοντας ξαναπαίξει στο Ιβανώφειο, μια έδρα “όπλο” για αυτούς στη νέα σεζόν. 

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μαζί με το τιμ του (Θωμάς Κωστόπουλος και Μίρο Ραίσεβιτς) καλοσώρισαν τους παίκτες, ενώ από την διοίκηση το παρών έδωσε στο Ιβανώφειο ο Αντώνης Σαμαράς, όπως και οι Ποιμενίδης, Σαρλής, Θέος (είχαν συνάντηση με τον Δρακόπουλο για τα διαδικαστικά με την ΚΑΕ και τις οφειλές στους παίκτες παλιότερων σεζόν). Η πρώτη προπόνηση κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα… βάσανα με διπλές προπονήσεις, ενώ αναμένονται κινήσεις από τη διοίκηση και σε άλλα ζητήματα, όπως του μάρκετινγκ, με τα διαρκείας να ανακοινώνονται σύντομα, του γενικού αρχηγού (υπάρχουν υπ’ όψη συγκεκριμένοι Ηρακλειδείς με γνώση του αντικειμένου) και της οργάνωσης των γραφείων και της ομάδας γενικότερα.

 

Nα σημειωθεί ότι η ομάδα αναζητεί ακόμη δύο παίκτες για τις θέσεις “4” και “5”, συνεχίζοντας την έρευνα στην αγορά, όπου όμως οι επιλογές έχουν μειωθεί. Στα υπ’ όψη είναι ο Πέτρος Μελισσαράτος που έπαιξε παλιότερα στην Κηφισιά και φέτος στο Ψυχικό (23, 2.06) και ήταν μέλος όλων των “μικρών” Εθνικών ομάδων.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει το τμήμα μπάσκετ:

Η ομάδα μπάσκετ των ανδρών του Γ.Σ Ηρακλής πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για την νέα περίοδο.

Το παρών έδωσαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές με το τεχνικό επιτελείο, αλλά και ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος κ. Μανώλογλου Κωνσταντίνος και ο Σπύρος Μυλωνάς φυσικοθεραπευτής μαζί με τον β. φυσικοθεραπευτή κ. Στάυρο Θεολόγου.

Αύριο οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας θα περάσουν από καρδιολογικές εξετάσεις τις οποίες θα κάνει ο κ. Μπακιρτζόγλου Φώτης τον οποίο το τμήμα μας τον ευχαριστεί και επίσημα.

 




 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top