Με ρεαλισμό ο Ηρακλής

 

Τόσο απλά. Και δεν είναι κακό, κι ούτε τους κατηγορεί κανείς που δεν έβαλαν 500-600 χιλιάρικα, όπως έβαλαν άλλοι (γεροί να είναι οι άνθρωποι και να τα βγάζουν απ’ τη δουλειά τους) για να ανεβούν. Εκείνο που θα πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως φέτος θα πρέπει να σωθεί άνετα η ομάδα και να φτιάξει μια υποδομή για του χρόνου. Κι όταν λέμε υποδομή, να κρατήσει 4-5 παιδιά «έτοιμα» και να τους «δέσει» με άλλους του χρόνου, που θα βοηθήσουν για την επιδίωξη της ανόδου. Για παράδειγμα, φέτος ήταν λάθος, κατά την ταπεινή μας άποψη, η απομάκρυνση του Μιχάλογλου. Ενός καλού παίκτη και σε καλή ηλικία. Αλλά δεν έχει σημασία πλέον. Σημασία έχει να μπορέσει να κινηθεί ρεαλιστικά και με πλάνο ο Ηρακλής στη φετινή χρονιά.

Tips

  • Χωρίς υπερ-ενθουσιασμούς, χωρίς υπερ-απογοητεύσεις. Πιστεύουμε ότι ο Αλεξανδρής έχει την εμπειρία να περάσει αυτό το νόημα στους παράγοντες και παράλληλα θα δώσει λίγο μαχητικό τόνο σε μια ομάδα που τις πρώτες δύο αγωνιστικές έπαιξε πολύ light.
  • Μακάρι να τα καταφέρει, γιατί δε γίνεται να παίζει στην Α1 το κάθε «χωριό», με όποια έννοια πάρτε το, και να λείπει ο Ηρακλής κι ο Πανιώνιος. Εντάξει, καλή η αποκέντρωση, αλλά χρειάζονται και οι παραδοσιακές δυνάμεις.
  • Είδατε πόσο άλλαξε η κατάσταση με την ΑΕΚ. Μερικά πράγματα είναι απλά…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top