Με «βόμβα» του Γκρέι, το Περιστέρι έκανε το «μπρέικ»!

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ξεπέρασε το κακό ξεκίνημά της και έφτασε στη νίκη χάρη σε μία «βόμβα» τριών πόντων του Στίβεν Γκρέι στα 6’’ πριν το τέλος. Η ΑΕΚ ήταν εμφανώς ανόρεχτη, ενώ αγωνίστηκε χωρίς τους Σαντ-Ρος και Λαρεντζάκη.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο δυνατά και το Περιστέρι σούταρε 2/11 στην πρώτη περίοδο, με αποτέλεσμα το 18-7 του δεκαλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, η Ένωση ξέφυγε εκ νέου με 12 πόντους (32-20), πριν το 39-34 του ημιχρόνου.

Το τρίτο δεκάλεπτο είχε διαφορετικό πρόσωπο και το Περιστέρι πέρασε με 41-44, πριν το 50-52 του 30’. Η ομάδα του Πεδουλάκη κράτησε το προβάδισμα (55-59) και ο Σκορδίλης με συνεχόμενους πόντους έγραψε το 59-64. Γιαννόπουλος και Γιορκ ισοφάρισαν σε 64-64. Ο Μπέντιλ αστόχησε, ο Σάκοτα με βολές έγραψε το 66-64. Ο Γκρέι ευστόχησε σε τρίποντο στα 6’’, ο Τζέιμς αστόχησε και το Περιστέρι πήρε τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 18-7, 39-34, 50-52, 66-67.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Γιορκ 10, Τζέιμς 13, Ξανθόπουλος 7, Σάκοτα 12, Τσαλμπούρης 4, Μωραΐτης 7, Θίοντορ, Ρογκαβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 10, Εμπάκουε 2

Περιστέρι Βίκος Cola (Πεδουλάκης): Φλέμινγκς 3, Σμιθ, Σκορδίλης 15, Μούρτος, Αγραβάνης 3, Ντάνιελ 2, Καράμπελας 2, Βασιλόπουλος 7, Κάλαχαν 10, Γκρέι 13, Μπεντίλ 12

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top