Μεγάλη επιτυχία στο Φεστιβάλ 3Χ3 στο Ηράκλειο! PICS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ 3Χ3 στο Ηράκλειο υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, παρουσία των ΜακΚίσικ, Λούντζη, αλλά και Αλβέρτη-Διαμαντίδη.

Στο τουρνουά συμμετείχαν εκατοντάδες μικροί φίλοι του μπάσκετ, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και τα όμορφα γήπεδα.

Στο φεστιβάλ του 3Χ3, πέραν του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, το «παρών» έδωσαν, από την πλευρά του Ολυμπιακού οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Μιχάλης Λούντζης, ενώ για τον Παναθηναϊκό παραβρέθηκαν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης,Δημήτρης Διαμαντίδης και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, παρακολούθησε την μπασκετική γιορτή και τόνισε πως: «Είναι μια εξαιρετική εκδήλωση, ο κόσμος αγκαλιάζει τέτοιες εκδηλώσεις και χαίρομαι πολύ να βλέπω νέα παιδιά να παίζουν μπάσκετ. Όλοι θέλουμε το μπάσκετ περάσει σε όλη την κοινωνία για να λάμψει και πάλι», ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης, ανέφερε: «Τελικά το καταφέραμε, το κάναμε γιορτή».

Να υπενθυμίσουμε πως οι αγώνες του 3Χ3 θα συνεχιστούν και την Κυριακή από τις 11:00 και όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος θα μπορούν να δηλώσουν επί τόπου συμμετοχή στις ακόλουθες κατηγορίες: U11, U13, U15, U18, U23, Open και Mixed Family.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ 3Χ3 έχουν όσοι επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή Rapid test 48ωρών ή PCR test 72 ωρών.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και μπάλα

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, μπάλα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που στέκονται

 

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Κύπελλο: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλ επιτυχία το Φεστιβάλ 3Χ3

Κύπελλο: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλ επιτυχία το Φεστιβάλ 3Χ3

Κύπελλο: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλ επιτυχία το Φεστιβάλ 3Χ3

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top