Μεγάλο τουρνουά Μπάσκετ «3 on 3» στο Ποσειδώνιο: “ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ”

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της καμπάνιας «Όχι στη βία», για τους αθλητικούς χώρους και όχι μόνο, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» στα ανοιχτά γήπεδα του Ποσειδωνίου Αθλητικού Κέντρου, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 10:00 π.μ.

 

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος, δωρεάν φυσικά, αγόρια και κορίτσια, από συλλόγους της Θεσσαλονίκης και από σχολεία της πόλης, στις κατηγορίες Κ14, Κ16, Κ18, Ανδρών και Γυναικών, που θα στείλουν το δικό τους μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, γιατί από τη Θεσσαλονίκη ξεκινάει η προσπάθεια να περάσει παντού το μήνυμα «Όχι στη βία»!

 

Συνδιοργανωτής είναι ο ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ και συνεργάζονται η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η ΕΚΑΣΘ, ο σύνδεσμος διαιτητών καλαθοσφαίρισης, δημοσιογράφοι και πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι θα βρίσκονται στο Ποσειδώνιο και θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τα μικρά παιδιά, στα οποία θα μοιραστούν καπελάκια με το σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη με το σύνθημα “Όχι στη βία” και με στόχο να διώξουμε από τα γήπεδα όλους τους χούλιγκαν, θέλουμε να είστε συμπαραστάτες, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και από ώρα 10:00 το πρωί, στα γήπεδα του Ποσειδωνίου.

 

Στους νικητές, θα δοθούν κύπελλα και θα υπάρχουν έπαθλα, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν διπλώματα, για την βοήθεια στη διάδοση του μηνύματος «Όχι στη βία», ενώ θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, αναψυκτικά, νερά, Red Bull. Ελάτε στο Ποσειδώνιο, να διώξουμε τη βία από τα γήπεδα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top