ΜΕΝΕΙ ο Τολιόπουλος στον Άρη! Συμφωνία για 1+1 χρόνια

Μένει ο ηγέτης της ομάδας μπάσκετ του Άρη!

Ένας από τους πιο “καυτούς” free agents μετά από το τέλος της περιόδου, ο Βασίλης Τολιόπουλος, θα παραμείνει στο Αλεξάνδρειο για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα. Ειδικότερα, οι δύο πλευρές έφτασαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τα επόμενα 1+1 χρόνια, με τον διεθνή Έλληνα γκαρντ να “κλείνει” τα αυτιά του και τα μάτια στους μνηστήρες, που του “χτύπησαν” την πόρτα για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Έτσι, με αίσιο τέλος αναμένεται να κλείσει μια υπόθεση που απασχολούσε πολύ τους φίλους των κιτρινόμαυρων ενόψει της νέας σεζόν, στην οποία θα προσπαθήσουν όχι μόνο να επαναλάβουν, αλλά να κάνουν και ένα βήμα πιο μπροστά συγκριτικά με τη τρέχουσα περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος μέτρησε 13.2 πόντους σε 32 παιχνίδια στην Stoiximan Basket League και οδήγησε τον Άρη στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ στο EuroCup και σε 17 παιχνίδια σημείωσε 14.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ ανά μέσο όρο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top