Μένει στον Ερυθρό Αστέρα ο Γκιστ, αργεί ο Περπέρογλου!

Μπορεί να μην ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή του Ερυθρού Αστέρα για τους κρίσιμους αγώνες απέναντι στην Άλμπα και την Ζαλγκίρις ο Τζέιμς Γκιστ αλλά φαίνεται πως ο λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση έχει λυθεί ήδη.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς αποκάλυψε τον λόγο που κρύβεται πίσω από αυτή την μυστήρια υπόθεση όπου απ’ ότι υποστηρίζει ο Τζέιμς Γκιστ δεν ήταν συνεπής στην ώρα του στο αεροδρόμιο και το πλήρωσε με την απουσία του από τα δύο ματς. Πλέον το συμβάν ανήκει στο παρελθόν.

«Ο Γκιστ έμεινε στο Βελιγράδι όλη την εβδομάδα και προπονήθηκε ατομικά. Είχε ένα πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς άργησε να έρθει στο αεροδρόμιο μετά το παιχνίδι με την Εφές. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί. Αυτό δεν συνέβη. Τη Δευτέρα ήταν η σχετική προθεσμία και γι’ αυτό έμεινε στο Βελιγράδι. Έλαβε μια προειδοποίηση και όλο αυτό είναι πίσω μας πλέον».

Στη συνέχεια της παρουσίασης του Ντράγκαν Σάκοτα ο πρόεδρος του Ερυθρού μίλησε για την κατάσταση του Στράτου Περπέρογλου, όπου υποστήριξε ότι θα επιστρέψει με το καινούργιο έτος: «Τον περιμένουμε, σύμφωνα με τις αναφορές της περασμένης νύχτας, να αρχίσει να προπονείται στα μέσα Δεκέμβρη, γύρω στις 20 του μήνα και στη συνέχεια θα γίνει επανεξέταση. Το πιθανότερο είναι να αρχίσει να παίζει και πάλι τον Ιανουάριο»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top