Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς έβγαλε μέρος του προγράμματος, ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης συμμετείχε ο Δημήτρης Σταμάτης. Αύριο (22/09) οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν στο «Nick Galis Hall» τη Λάρισα, σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό αγώνα. Αναλυτικά η ΚΑΕ αναφέρει:
«Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα (21/09) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας σεζόν, απέναντι στον Ιωνικό στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κίτρινοι» γυμνάστηκαν δυο φορές, με το πρωινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπόνηση δύναμης και σουτ. Το απόγευμα, οι ρυθμοί ανέβηκαν και δόθηκε έμφαση στην τακτική από τον Σάββα Καμπερίδη.
Στην απογευματινή προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση στο δικέφαλο. Στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος συμμετείχε ο Δημήτρης Σταμάτης. Ο Vladimir Dragicevic ξεκίνησε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και μετά προπονήθηκε μόνος του. Πριν την προπόνηση, έγινε ανάλυση με τη χρήση video. Αύριο (22/09) το απόγευμα, ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα, σε φιλικό αγώνα, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall».