Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ευρωλίγκα

Οριστικά παίκτης του Ερυθρού Αστέρα θα είναι από τη νέα σεζόν ο Τζέιμς Γκιστ. Οι πρωταθλητές Αδριατικής Λίγκας και Σερβίας ανακοίνωσαν την απόκτηση που Αμερικανού σέντερ, πρώην του Παναθηναϊκού, για την επόμενη διετία.

* Στη Χίμκι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάιρινς Μπέρτανς! Ο Λετονός διεθνής φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς και αμέσως συμφώνησε με τη δευτεραθλήτρια της VTB League και θα αγωνιστεί μαζί της στην επόμενη Ευρωλίγκα. Η Χίμκι πάει να κάνει το «μπαμ» και με την απόκτηση του Τιμοφέι Μοζγκόφ.

* Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς για τα επόμενα δύο χρόνια! ΤΟ Λετονός γκαρντ, που είχε 8,8 πόντους, 1,9 ριμπάουντ, 2 ασίστ την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, έπειτα από δύο σεζόν στο λιμάνι, μετακομίζει στη Μόσχα για να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ευρώπης και της VTB League.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top