Μετέτρεψαν τους σταρ τους σε… 11 πικ οι Θάντερ!

 Μπορεί η ομάδα της Οκλαχόμα να έχασε τους δυο καλύτερους παίκτες της, αυτό όμως σίγουρα δεν κόστισε… φθηνά αφού σε αντάλλαγμα πήρε 11 επιλογές πρώτου γύρου!

Οι Θάντερ θα έχουν το πικ του Μαϊάμι του 2021, ενώ πρόκειται να διαλέξουν το καλύτερο μεταξύ του δικού τους και των Ρόκετς. Στην διάθεση του είναι ακόμα η επιλογή των Κλίπερς για το 2022 ;όπως και των Χιτ για το 2023, ενώ την ίδια χρονιά θα διαλέξουν το καλύτερο μεταξύ του δικού τους και των Κλίπερς. Στα χέρια τους θα είναι και πάλι η επιλογή των Ρόκετς γισ το 2024 ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά θα επιλέξουν είτε το πικ των Κλίπερς, είτε των Τεξανών, είτε το δικού τους, ανάλογα με το πιο είναι σε υψηλότερη θέση.

Τέλος, το 2026 η ομάδα του Σαμ Πριέστι θα έχει τρεις επιλογές πρώτου γύρου(!) καθώς πέρα από αυτήν της ίδιας του της ομάδας, θα έχει στην διάθεση του και εκείνες των Ρόκετς αλλά και Κλίπερς.

Όλα αυτά χωρίς να συνυπολογιστούν τα πικ της ίδιας της ομάδας, όπως και τα όσα πρόκειται να αποκομίσει ανταλλάσωντας τους υπόλοιπους παίκτες της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top