Μέξας: «Δεν έχουμε άλλη ελπίδα, πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό

Δυσκολεύει απότομα η συνθήκη του Ηρακλή να μείνει στην Stoiximan Basket League, καθώς ηττήθηκε από τον Προμηθέα με 78-69 και αναζητεί ουσιαστικά ένα θαύμα για να γλυτώσει τον υποβιβασμό.

Ο προπονητής του «Γηραιού», Κώστας Μέξας σχολίασε εκτενέστερα την ήττα της ομάδας του, επισημαίνοντας πως τα αμυντικά λάθη του πρώτου ημιχρόνου όσο και η ποιότητα του Προμηθέα, καθόρισαν την αναμέτρηση.

«Πληρώσαμε κάποια σημαντικά αμυντικά λάθη μας προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε μία ομάδα πιο ποιοτική από εμάς και με μεγαλύτερο βάθος. Για να κοντράρουμε τον Προμηθέα, έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί στην άμυνα και να μην ανοίξει το παιχνίδι, καθώς με την επίθεση δεν θα πετυχαίναμε τον στόχο μας».

Τέλος, υπογράμμισε πως η βοήθεια του κόσμου αποτέλεσε σημαντική για τον Ηρακλή όσο και το θαύμα που κυνηγάει με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την απίστευτη συμπαράστασή του, ο κόσμος μας είναι αυτός, που μας έχει συμπαρασταθεί φέτος και εντός και εκτός παρκέ. Στην προσπάθειά μας για τη σωτηρία δεν έχουμε άλλη ελπίδα από το να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το προσπαθήσουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top