Μέξας: «Έτσι θα διεκδικήσουμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Μέξας αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει σαν στόχο φέτος να πάρει το πρωτάθλημα και αυτό από μόνο του δείχνει την δυσκολία του αγώνα. Θεωρώ ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να βγάλουμε όλα αυτά που δουλέψαμε στην προπόνηση την τελευταία εβδομάδα, να παίξουμε με ένταση , με πάθος, γιατί σε αυτά τα ματς αν δεν κάνεις αυτά τα πράγματα δεν έχεις τύχη. Αν τα κάνουμε όλα αυτά μπορούμε να μείνουμε ως το τέλος στο παιχνίδι και να το διεκδικήσουμε. Η ΑΕΚ έχει συγκεκριμένη προπονητική κατεύθυνση έχοντας τον ίδιο προπονητή για δεύτερη χρονιά. Έχει περάσει ξεκάθαρα το στυλ και τις αρχές του και στις δύο πλευρές του παρκέ. Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% για να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά».

Σχολιάζοντας την παρουσία του Σαγκάμπα Κονατέ και το ντεμπούτο του 23χρονου σέντερ από το Μάλι, ο Κώστας Μέξας τόνισε: «Περιμένουμε ότι ο Κονατέ θα μας δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι μας σε σχέση με τον Herndon. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο, γιατί ήρθε μόλις τώρα και στην Σαραγόσα δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Θα μας βοηθήσει ωστόσο πολύ το να κάνουν ένα βήμα μπροστά όλα τα παιδιά και να δώσουν το κάτι παραπάνω, για όλα τα παιχνίδια που έρχονται, και όχι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που από μόνα τους είναι πρόκληση».

Αρνητικά τα τεστ Covid

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου COVID-19 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, εκτός από ένα μέλος της ομάδας, που παρουσίασε ασαφές αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με τις οδηγίες, το μέλος της ομάδας δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα και θα υποβληθεί σε επανέλεγχο το πρωί του Σαββάτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top