Μέξας: «Μετά το Λαύριο για παίκτη – Όλοι βλέπουν ότι χρειαζόμαστε»-VIDEO

Ο Κώστας Μέξας τόνισε πως είχαν ενέργεια μέχρι το 30’, όμως σταμάτησαν να παίζουν στη συνέχεια για άγνωστο λόγο, έκαναν λάθη, έχασαν ριμπάουντ και εκνευρίστηκαν, έθεσε θέμα νοοτροπίας, κρατά τις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και περιμένει μια σημαντική ενίσχυση από την επόμενη εβδομάδα.
Αναλυτικά: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, σαν “τελικός”. Οι παίκτες μας στα πρώτα 25΄ το αντιμετώπισαν με μεγάλη διάθεση και ενέργεια και σωστές επιλογές. Εκεί σταματήσαμε να παίζουμε για κάποιο λόγο, κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε ψυχολογία στον Ιωνικό. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και προκλήθηκε εκνευρισμός και σε μένα και στην ομάδα.
Δείξαμε χαρακτήρα, βάλαμε τις βολές και τα καταφέραμε. Πετύχαμε δύο πολύ σημαντικές νίκες, κρατάμε την καλή εικόνα στο πρώτο 25λεπτο και μας προβληματίζει το υπόλοιπο και η νοοτροπία μας. Καλή συνέχεια στον Ιωνικό. Ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια για μας στο πνευματικό κομμάτι».
Για την ενίσχυση: «Μέχρι το Σάββατο, δε θα έχουμε παίκτη. Μετά θα μιλήσουμε με τη διοίκηση. Χρειαζόμαστε ακόμα ένα παιδί με ποιότητα, αυτό είναι δεδομένο. Κάναμε τις νίκες που θέλαμε με τα προβλήματα που έχουμε».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top