«Μια νίκη επί του Ολυμπιακού, το καλύτερο δώρο γενεθλίων»

Ο Αμερικανός guard συμπληρώνει σήμερα 30 χρόνια ζωής και πέρα από τα δώρα που του έκανε η οικογένεια του, θα ήθελε και την νίκη εις βάρος της ομάδας του Πειραιά: “Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά θα ήταν το τέλειο” σχολιάζει αρχικά και συνεχίζει: “Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο, φτάνει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Το κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και σημειώσαμε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου”.

Σε ερώτηση για το πως φαντάζει στο μυαλό του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Gray απάντησε πως “σίγουρα θα είναι δύσκολο. Όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, αναφερόμαστε σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μπορεί η φετινή σεζόν να μην ήταν και η καλύτερη του, αυτό όμως δεν παύει να τον κάνει επικίνδυνο. Το ξέρουμε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να “χτυπήσουμε” στα μειονεκτήματα του. Είναι θετικό πως θα έχουμε και την στήριξη του κόσμου η οποία, κακά τα ψέματα, μας έλειψε στο προηγούμενο παιχνίδι”.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων. Δευτέρα (8/4) και Τρίτη (9/4) τα “μαγικά χαρτάκια” θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. (13:00 έως 19:00) και από τα εκδοτήρια του ΚΓ «Ανδρέας Παπανδρέου» (19:00- 21:00). Ανήμερα του αγώνα (10/4), η διάθεση των εισιτηρίων που θα έχουν απομείνει, θα ξεκινήσει από τις 10:00 έως την 13:00 στα γραφεία της ΚΑΕ και θα συνεχιστεί στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 13:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 5 (παιδικό) 10, 15  και 20 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως, για την αγορά τους απαιτείται αριθμός ΑΜΚΑ».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top