«Μιλάει και με ευρωπαϊκές ομάδες ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αλλά…»

«Για να έρθει στην Ευρώπη θα πρέπει να γίνει μία εξαιρετική πρόταση και όχι να είναι απλά μία καλή ευκαιρία. Θα περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε τι θα γίνει με τις ομάδες του NBA, εξετάζοντας το ενδιαφέρον τους. Αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες τον θέλουν και έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί μας», δήλωσε αρχικά στην «New York Post» ο Νίκος Λότσος. 
Για να προσθέσει ο μάνατζερ του Θανάση Αντετοκούνμπο: «Θα είναι η πρώτη φορά που οι ομάδες της αναπτυξιακής λίγκας θα έχουν τη δυνατότητα να τον δουν και τον αποκτήσουν. Καταλαβαίνω πως οι Νικς ήθελαν ανοικτή την 15η θέση στο ρόστερ τους, μήπως και προκύψει κάτι καλό. Αλλά, δεν πιστεύω πως πήρε κάποια ευκαιρία, κάθε ένας από τους παίκτες που αποδεσμεύτηκαν». 
Για να καταλήξει: «Δεν νομίζω πως ο Θανάσης έχει μέλλον στους Νικς. Το σημαντικό για εκείνον είναι να παίζει σημαντικό ρόλο εκεί που θα αγωνίζεται. Εάν αυτοί είναι οι Γουέτσεστερ, τότε εντάξει. Εάν δεν βρούμε εκεί κάτι, τότε θα ψάξουμε κάτι άλλο. Είπαν, πάντως, πως ήταν πολύ καλός στο camp και τους πιστεύω». 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top