Μήτρου – Λονγκ: «Ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»

Ο Καναδός γκαρντ, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την οποία κατάγεται η μητέρα του, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στη χώρα μας, όχι μόνο για ξεκάθαρους οικογενειακούς λόγους, αλλά και επειδή θα ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ την επαγγελματική του καριέρα.

«Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και επίσης, μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την καριέρα μου από μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Μήτρου – Λονγκ και συνέχισε, αναφερόμενος στο μεγάλης διάρκειας συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι ρούκι, θα πρέπει να μάθω αρκετά πράγματα, αλλά είναι καλό που θα είμαι στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορέσω να βοηθήσω και να γίνω μέρος της ιστορίας της νέας μου ομάδας».

Τον παίκτη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Γιαννακίδης. Ο Καναδός γκαρντ θα περάσει από τα απαραίτητα τεστ (ιατρικές εξετάσεις, COVID-19) και στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top