Μίτροβιτς: «Τιμή μας που παίξαμε στον ναό του μπάσκετ»

«Είναι τιμή που είμαστε σε αυτόν τον ναό του μπάσκετ. Τον έβλεπα από μικρός όταν ήμουν στο Μαυροβούνιο, βλέπαμε τον Γκάλη…» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Είναι το τέταρτο παιχνίδι σε οχτώ μέρες, δεν είχαμε χρόνο για να προετοιμαστούμε. Χθες είδαμε τον Άρη. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε τα ριμπάουντ, μας βοήθησε και ο τραυματισμός του Μπάκνερ και έτσι φτάσαμε στη νίκη…».

Τέλος υπογράμμισε: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ψυχολογικά είναι καλό που νικήσαμε σήμερα, γιατί μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Πηγαίνουμε τώρα στην Γερμανία να παίξουμε με τους Σκαϊλάινερς. Είναι μια πολύ σπουδαία εμπειρία που παίξαμε εδώ σήμερα…».

 

Εμπουντού: Νίκη μέσω άμυνας

 

abudu

 

Ο Τζόρνταν Αμπούντου μίλησε από την πλευρά των παικτών της Μονακό, μετά το τέλος του αγώνα στο Αλεξάνδρειο.

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, όπου δώσαμε το βάρος στην άμυνα, κάτι που αποδείχθηκε αποτελεσματικό» ενώ υπογράμμισε: 

«Αυτός ήταν ο στόχος μας μια και παίζοντας καλή άμυνα καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν ένα μεγάλο βήμα για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στηριζόμαστε στην άμυνά μας».

 

Πηγή: pressaris.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top