Μίτσιτς: «Η Ελλάδα έρχεται με την πιο δυνατή της ομάδα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Εθνική μας ομάδα ο Βασίλιε Μίτσιτς για την αναμέτρηση με την εθνική ομάδα της χώρας του στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του περασμένου Final-4 στάθηκε στο ρόστερ της Εθνικής μας κάνοντας λόγο για τον καλύτερο «υλικό» που θα μπορούσε να έχει.

«Πάντα πηγαίνω μέρα με τη μέρα, ένα παιχνίδι τη φορά. Και οι δύο ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πριν το EuroBasket, η Ελλάδα και η Τουρκία είναι πολύ καλές, όμως και εμείς είμαστε γεμάτοι ταλέντο» , ανέφερε -αρχικά- και συνέχισε:

«Όλα για εμάς είναι καινούργια, τα συστήματα, το περιβάλλον, όμως τώρα σκεφτόμαστε την Ελλάδα που έρχεται με την πιο δυνατή της ομάδα στο Βελιγράδι και θα είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς αγώνες που έχουμε να δώσουμε πριν του Ευρωμπάσκετ», και συνέχισε:

«Είναι μία πολύ δυνατή διοργάνωση. Όλοι ήθελαν να παίξουν εκεί και κατά κάποιο τρόπο συνέπεσε με το ότι οι παίκτες του ΝΒΑ ξεκουράζονται λίγο περισσότερο για να έρθουν φρέσκοι. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν υπογράψει μεγάλα συμβόλαια και αυτό τους επιτρέπει να έχουν μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις τους», κατέληξε ο Σέρβος άσος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top