Μούιζνιεκς: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ»

«Αρχίσαμε καλά, ακολουθήσαμε το πλάνο μας στην άμυνα και την επίθεση. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ, βοήθησε τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του και μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Παλέψαμε να κερδίσουμε, πήγαμε το ματς στην παράταση, όπου δεν είχαμε τη δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόταν».

Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί πως έχει αποσαφηνιστεί η κατάσταση στον όμιλο με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, αναφορικά με την πρόκριση, απάντησε: «Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος, ίσως μόνο η Νεπτούνας έχει το βασικό προβάδισμα για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Είναι πιθανό μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές να μην έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός στην έδρα του. Τόσο αυτός, όσο και εμείς, δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα, είμαστε ομάδες που εξελίσσονται και βελτιώνονται».

Ο Έιγκαρς Σκέλε, εκπροσωπώντας τους παίκτες της Βέντσπιλς στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Αρχίσαμε με ενέργεια, αλλά το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερό μας από την αρχή της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε δυνατά, πήρε ώθηση και από τον κόσμο του. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και μου άρεσε αυτό. Στην παράταση κάναμε πολλά λάθη και μοιραία χάσαμε».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top