Μούρτος: «Να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με τέσσερις νίκες»

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σας,

Η τρίτη μας νίκη στο πρωτάθλημα είναι γεγονός, οι συμπαίκτες μου κι εγώ, σε αγαστή συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, κάναμε σπουδαία δουλειά απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, για το εξ αναβολής παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League.

Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 17 πόντους (44-61) δε χάσαμε ποτέ την πίστη στις ικανότητες μας, με πλάνο, αλλά και θέληση καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μία σπουδαία ανατροπή (85-81), απέναντι σε ένα σύνολο που συγκαταλέγεται στα ποιοτικότερα της κατηγορίας.

Για πολλούς κάναμε έναν άθλο, όμως για εμάς ήταν ένα απόγευμα στη δουλειά που έπρεπε να μη λυγίσουμε και να πάρουμε το ζητούμενο που ήταν μονάχα η νίκη. Το συγκεκριμένο ματς ανήκει στο παρελθόν και τούτο που κρατάμε είναι η βαθμολογική αλλά και η ψυχολογική ανάκαμψη, η οποία θα μας βοηθήσει και στη δοκιμασία απέναντι στο Λαύριο Megabolt.

Ο κ. Σερέλης κάνει εξαιρετική δουλειά εκεί, όμως εμείς καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε και πάλι την έδρα μας, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο με τέσσερις νίκες στο ενεργητικό μας. Ενωμένοι, με διάθεση για καλό μπάσκετ, θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, έτσι ώστε να κάνουμε ένα «βήμα» προς την υλοποίηση των στόχων μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τα λέμε ξανά πριν το επόμενο παιχνίδι μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top