Mπαμ, ζιπ, αχ… μετά το recruiting

 

– O 18χρονος Παπασάβογλου από την ΔΕΚΑ θεωρείται τυπική υπόθεση, λένε θα ανακοινωθεί. Λένε ακόμα οτι είναι καλό ταλεντάκι. Πέρασαν κι άλλα από το Παλατάκι όμως. 

 

– Και ο Τανούλης; Περίεργο μια υπόθεση παίκτη από άλλη ακαδημία να είναι τελειωμένη και αυτή από τα σπλάχνα σου… να οδεύει προς διαζύγιο. Είναι κάπως ΠΑΟΚτσήδικο αυτό.

 

– Ο 18χρονος σέντερ δεν είναι πρόθυμος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Δεν φαίνεται να εμπιστεύεται την όλη διαδικασία. Την επόμενη εβδομάδα και αφού αύριο τελειώνει το Πανελλήνιο εφήβων στο Μαρούσι, θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη του Δικεφάλου και την πλευρά του παίκτη, ώστε να δοθεί οριστική λύση. 

 

– Φημολογείται οτι ο νεοφώτιστος Χαρίλαος Τρικούπης έχει ενδιαφερθεί για τον Τανούλη (δεν επιβεβαιώνεται φημολογία και για Άρη). 

 

– Αυτό που θα πείσει τον νεαρό να συνεχίσει στον Παλατάκι θα είναι η διαβεβαίωση οτι ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει σοβαρά μαζί του. Δεν θα πεταχθεί στον πάγκο και… ό,τι ήθελε προκύψει. Κάποιος να τον αναλάβει, να του δείξει εμπιστοσύνη, να τον κρατά στην τσίτα και με ένα ματς την εβδομάδα στα εύκολα (αν και όποτε προκύπτουν) να βάζει φανέλα.

 

– Αυτά… Γιατί τα άλλα περί δέσμευσης για μόνιμη θέση στην 12άδα… σε καμιά (σοβαρή…) ομάδα του κόσμου για 18χρονα παιδιά δε γίνονται. Βέβαια το ανησυχητικό για τον ΠΑΟΚ είναι, όταν δικά του παιδιά προτιμούν να αποχωρήσουν, ακόμα και όταν δεν έχουν προτάσεις από τους πλούσιους της Λίγκα. Κάτι λέει αυτό, ε; 

 

– Στα επιμέρους… Από την ΚΑΕ έχουν κλειστεί ήδη ραντεβού στους έξι ξένους παίκτες για συνεντεύξεις απόκτησης βίζας εργασίας στα κατατόπους προξενεία στις ΗΠΑ και υπολογίζεται οτι μέχρι τις 26-28/8 οι περισσότεροι από αυτούς θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη. Μήπως όμως η έναρξη προετοιμασίας για 17/8 είναι λίγο νωρίς χωρίς Ευρώπη; Θα τους λιώσεις κόουτς Κ. 

 

– Παράλληλα σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών, διαδικασία που περιλαμβάνει και ένα 5ήμερο-6ήμερο τουρ σε Αθήνα-Πάτρα, αφού φέτος οι δυνατότητες για κάτι διαφορετικό (έγινε προσπάθεια για να φιλοξενηθούν για φιλικά ομάδες από γειτονικές χώρες αλλά λόγω covid 19 δεν προχώρησαν) δεν υπήρχαν. 

 

– Και στο (αγαπημένο μας) οικονομικό… Την Παρασκευή καταβλήθηκαν σημαντικά ποσά δόσεων ρύθμισης στην εφορία για φορολογική ενημερότητα, ενώ ανατέθηκε στην FIBA να αναλάβει τους διακανονισμούς των πιο “σκληρών” παικτών, από όλους όσους έχουν λαμβάνειν. 

 

– Τώρα πια το αποτέλεσμα της προσπάθειας τακτοποίησης για αυτές τις υποθέσεις περνά στην διεθνή ομοσπονδία που σε πρώτη φάση λειτουργεί και ως ομπρέλα προστασίας. Κακά τα ψέμματα με εις βάρος του αποφάσεις για 200 χιλ. δολάρια το τελευταίο μόνο τρίμηνο, με την 25άρα της εγγυητικής και συνολικά (με δικαστικά) πάνω από 45 χιλ. ευρώ για τις προσφυγές Χαραλαμπίδη, Καραμανόλη… θες όλες τις ομπρέλες από την νέα παραλία. Και έχει ακόμα πράμα να ακολουθεί ως προίκα.

 

– Ξεχάσαμε… Ο Χατζόπουλος δεν θα δώσει στον Μέξα καμμιά 900αριά χιλιάδες ευρώ μπάτζετ για να ψάχνουν να το πληρώσουν οι επόμενοι.

 

– Όσο για έσοδα; Γίνονται επαφές για φανέλα και όνομα της ομάδας. Υπάρχει target group, αλλά όταν 10/8 κανείς δεν γνωρίζει τους όρους με τους οποίους θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, όταν κανείς δεν ξέρει πόσες και ποιές ομάδες θα μπουν στην αφετηρία, όταν είναι στον αέρα το τηλεοπτικό και ο βασικός χορηγός, όταν οι εξαγγελίες του Ιουνίου ακυρώνονται τον Αύγουστο, όταν τα έγγραφα συμμετοχής… πάνε για αρχές Σεπτεμβρίου, ποιά εταιρία να επενδύσει 200-300 χιλιάρικα στο προϊόν; 

 

– Βέβαια και όταν τα πράγματα ήταν καλύτερα, ο Λεβαδειακός έπαρνε τηλεοπτικό 2 μύρια και ο μπασκετικός ΠΑΟΚ 180 χιλιάδες. Ήταν και από τους προνομιούχους της μοιρασιάς…

 

– Δηλαδή αυτό τον Αρφαρά από την Ρόδο τον αξιολόγησε μόνο η Ρίτας; 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top