Νέα αλλαγή στον Ηρακλή: Αναλαμβάνει τις Ακαδημίες ο Παπαδημητρίου!

Τη στιγμή που η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση (βαθμολογική και ψυχολογική, με βαρύτατο πρόγραμμα ενώπιον της) μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο κόσμος αναστατωμένος με όσα γίνονται, η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την αλλαγή στην ηγεσία της… Ακαδημίας, προφανώς αναλογιζόμενη ότι αυτό είναι το… πρόβλημα του συλλόγου. 

Δεν είναι κάτι καινούργιο όμως και αναπάντεχο. Εδώ και ημέρες έχει ενημερωθεί, άλλωστε, ο νυν και πλέον πρώην υπεύθυνος των Ακαδημιών Χρήστος Παπαδούλης “να παραδώσει το ταμείο” και τα καθήκοντά του, απλά η ανακοίνωση ήρθε σήμερα.

Ο Παπαδούλης “χρεώθηκε”, όπως είπαν και στον ίδιο αλλά και αλλού άνθρωποι της διοίκησης, ότι δεν έχει επιδείξει το απαραίτητο έργο (εγγραφές άρα και έσοδα) και στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα παραμείνει σε άλλο πόστο, μόνο που ούτε ο ίδιος, μέχρι στιγμής, ούτε κανείς γνωρίζει ποιο θα είναι αυτό!

Ο νέος υπεύθυνος Αχιλλέας Παπαδημητρίου, ένας ικανός προπονητής σε αυτόν τον τομέα, και εκπαιδευτικός, αποτελεί πρόταση/εισήγηση συνεργάτη (!) της ΚΑΕ, και έχει περάσει και στο παρελθόν από τον Ηρακλή (2010-2014), ενώ λέγεται ότι έφυγε από τον Άρη το 2019 για μια διαφωνία στο οργανωτικό κομμάτι…

 

Ένα άλλο παράδοξο είναι πως αναφέρεται πως υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος χθες άκουσε άνθρωπο της “διοίκησης” να του λέει “τελείωσες, Θανάση, έτσι; Το κατάλαβες πιστεύω”. Προφανώς και εννοείται ο… νέος προπονητής ως υπεύθυνος, αν και όταν φύγει – ως απόλυτος φταίχτης, όπως οι προηγούμενοι – και ο Σκουρτόπουλος απ’ την ομάδα…

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου, που θα είναι ο νέος Υπεύθυνος των Ακαδημιών της ομάδας μας. Υπεύθυνος προπονητής του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα είναι ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος και Τεχνικοί Διευθυντές οι Γιώργος Τσιάρας και Σωτήρης Καραποστόλου.

 

Ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου επιστρέφει στην ομάδα μας, καθώς διετέλεσε Υπεύθυνος των Ακαδημιών της και προπονητής των ομάδων των τμημάτων υποδομής, από το 2010 έως το 2014. Ενδιάμεσα εργάστηκε σε δυο διαφορετικές θητείες (2014-2016 και 2019) στις Ακαδημίες του Άρη, ως Υπεύθυνος Ακαδημιών, προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής, καθώς και στην παιδική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ..

 

Ο νέος Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ, γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 1983, στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετά την αποφοίτησή του (2005) από τη Φιλοσοφική Σχολή, συνέχισε τις σπουδές του στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ.. Είναι διδάκτορας στον Τομέα της Παιδαγωγικής και Φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ. κι έχει δημοσιεύσει δυο μονογραφίες και αρκετά άρθρα σε διεθνή Επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους. Έχει δουλέψει ως αναπληρωτής καθηγητής και δάσκαλος σε Δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Χρήστο Παπαδούλη, που κατείχε μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο πόστο. Ο πρώην Υπεύθυνος Ακαδημιών θα παραμείνει στην ομάδα μας και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλη θέση.

 

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζονται και περιμένουμε από τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους, σε ένα καταρτισμένο κι έμπειρο επιτελείο προπονητών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top