Νέα ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού-Ποιος έχει σειρά;

Αναλυτικά:

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κατόχους διαρκείας PLATINUM και GOLD για την άμεση ανταπόκρισή τους στο θέμα των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό SUPERFOODS.

Ενημερώνουμε ότι σειρά πλέον παίρνουν οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 2-3Α, οι οποίοι καλούνται την Δευτέρα (13/02) από τις 9:00 ως τις 17:00 να δηλώσουν συμμετοχή για την αγορά ενός εισιτηρίου στο τηλέφωνο 2310-265600.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων (η τιμή των οποίων είναι 30 ευρώ) έχει ως εξής: θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall”.

Όσον αφορά στα ΑΜΕΑ, κατόπιν απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα δοθούν μόλις δέκα προσκλήσεις. Με δεδομένη την μεγάλη ζήτηση που ήδη υπάρχει, αποφασίστηκε οι δέκα τυχεροί να προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά την Δευτέρα (13/02) από τις 9:00 ως τις 17:00 στο 2310-265600.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top