Νέα φιλικά για Ρέθυμνο – Τι δηλώνει ο Ζιάγκος

Η ομάδα θα αναμετρηθεί αύριο στις 17.00 με την ΑΕΚ σε ένα πολύ δυνατό “τεστ”, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο κλειστό της Νέας Πεντέλης. Η παραμονή στην πρωτεύουσα θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο, όπου στις 16.30 θα φιλοξενηθεί από τον Ιωνικό Νικαίας Affidea στο ΔΑΚ Νίκαιας “Πλάτων”.

ΖΙΑΓΚΟΣ: «ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής προετοιμασία και την ανταπόκριση των παικτών στα ζητούμενα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

«Καταρχάς, κάνοντας μία συνολική αξιολόγηση της πρώτης φάσης της προετοιμασίας είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τον ζήλο, την αφοσίωση και τη συνέπεια των αθλητών ως τώρα. Έχουν σηκώσει πάνω τους και έχουν δεχτεί έντονο προπονητικό φορτίο και ποιοτικά και ποσοτικά και ανταπεξήλθαν πνευματικά και σωματικά χωρίς απρόοπτα τραυματισμών. Αυτό είναι το πρώτο ευχάριστο.
Όσον αφορά στη συνέχεια περιμένουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση στις πνευματικές απαιτήσεις των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων που πλησιάζοντας την έναρξη του πρωταθλήματος, το πνευματικό κομμάτι θα κερδίζει έδαφος σε σχέση με τις σωματικές απαιτήσεις, που είχε τον πρώτο λόγο στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top