Νέα ήττα για τους Σπερς! Όλα τα φιλικά του ΝΒΑ! videos

Οι Μπουλς έχασαν με το βαρύ 114-91 στο Σικάγο από τους Πίστονς. Ο Ετουόν Μουρ είχε 16 πόντους για τους γηπεδούχους, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ έμεινε στους 10, ο Νίκολα Μίροτιτς στους 8, ο Πάου Γκασόλ στους 5 και ο Ντέρικ Ρόουζ δεν αγωνίστηκε καθώς αναρρώνει από το κάταγμα σε οστό κάτω από το μάτι του. Ο Ρέτζι Τζάκσον είχε 20 πόντους για το Ντιτρόιτ.

Στο Οντάριο οι Τίμπεργουλβς νίκησαν 89-87 τους Ράπτορς με 14 πόντους του Γκοργκί Ντιένγκ, 12 του Καρλ-Άντονι Τάουνς και 11 του Άντριου Γουίγκινς, ενώ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα είχε 8 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τέλος, οι Σέλτικς πέρασαν με 109-105 από το Μπρούκλιν με 19 πόντους του Αμίρ Τζόνσον και 17 του Αϊζέια Τόμας. Ο Θάντεους Γιανγκ είχε 19 και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς 11 για τους Νετς.

 

 






 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top