Νέες παραλαβές της θρυλικής εμφάνισης του Άρη

Αναλυτικά ο Ερασιτέχνης αναφέρει:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι παρέλαβε τη νέα «παρτίδα» των θρυλικών εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88, η διάθεση των οποίων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Οι νέες παραλαβές έγιναν μετά την ταχύτατη εξάντληση των πρώτων αποθεμάτων, απόδειξη της «δίψας» του κόσμου του ΑΡΗ για να έχει στην κατοχή του ένα κειμήλιο της Αυτοκρατορίας, της ομάδας που έγραψε με χρυσά γράμματα την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να συνεχίσουν τις παραγγελίες της ιστορικής φανέλας, ως εξής:

ΠΡΩΤΟΝ: Μέσω της πλατφόρμας της VIVA στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/online/aris-epeteiaki-fanela-87-88/

Σ’ αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να παραλάβετε τη φανέλα είτε με Courier, είτε από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου στις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με τηλεφωνική παραγγελία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00 με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (τηλέφωνο 2310 305402) και, να κάνετε την παραγγελία σας. Η παραλαβή θα γίνει από τον ίδιο χώρο, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των πολλών παραγγελιών, τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top