Νέες υποσχέσεις Λάσκαρη για χορηγίες και πληρωμές…

Η πρώτη συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης με παίκτες έγινε σε γνωστό bar restaurant στην περιοχή της Σοφούλη. Χθες το απόγευμα βρέθηκε στο Nick Galis Hall και συνοδευόμενος από τον αδερφό του Μάνο παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, ενώ συναντήθηκε και συζήτησε και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ανεξαρτήτως του ότι δημιουργήθηκε μια ομάδα, είναι λογικό να υπάρχει κλίμα ανησυχίας στις τάξεις του αγωνιστικού τμήματος αλλά και του προσωπικού της ομάδας.

Το metrosport.gr βρέθηκε στο Nick Galis Hall και συνάντησε τον Νίκο Λάσκαρη ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, το ίδιο έκανε και στη συζήτηση που είχε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και τους αθλητές. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ επιμένει ότι «το αργότερο μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα των χορηγιών», κάνοντας λόγο για «υπογεγραμμένα προσύμφωνα που αφορούν συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες».

Βέβαια, τα ίδια έλεγε στα τέλη του περασμένου Μαΐου κι ένα μεγάλο ποσοστό των φίλων του Αρη (έχοντας θετική προδιάθεση) πίστευε κάθε του λέξη. Πλέον όμως, άπαντες (όχι απλά) διατηρούν επιφυλάξεις, αλλά νιώθουν τον κίνδυνο περαιτέρω επιδείνωσης της κατάστασης, διαπιστώνοντας τη διόγκωση του χρόνου και την ανακολουθία μεταξύ δηλώσεων και πράξεων.

Σχετικά με την ύπαρξη οκτώ προσφυγών εις βάρος της ΚΑΕ, ο Νίκος Λάσκαρης επέμενε χθες ότι προτεραιότητα του ότι η δημιουργία της ομάδας της επόμενης χρονιάς καθώς επίσης ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα λυθεί… «πριν καν εκδικαστούν οι υποθέσεις».

Από την άλλη πλευρά, επέμενε ότι είναι διατεθειμένος να συζητήσει κάθε πρόταση είτε συνεργασίας είτε πώλησης της εταιρίας δίχως αυτή τη στιγμή… «να υπάρχει σοβαρή πρόταση». Φάνηκε επίσης ότι η σκέψη ανοίγματος του μετοχικού κεφαλαίου με συμμετοχή του κόσμου δεν είναι απλά θεωρητική ιδέα αλλά έχει ωριμάσει στη σκέψη του ιδιοκτήτη. Βέβαια, έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα στον Αρη και με δεδομένη την ύπαρξη ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση μαστίζει χιλιάδες νοικοκυριά, αυτή η λύση κάθε άλλο παρά δείχνει εφικτή, πέραν του ότι έχουν κοπεί οι σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ ιδιοκτησίας και κόσμου.

Πηγή: metrosport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top