Νεραντζάκης: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με αθλητικό εγωισμό»

Αναλυτικά:

«Όπως ξέρετε παίζαμε με μια ομάδα που είχε στόχο, καθώς διεκδικούσε την πρώτη θέση του ομίλου. Παρά την δύσκολη κατάσταση των δύο τελευταίων ημερών, και τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, κάναμε το βήμα μπροστά, μείναμε ενωμένοι και κάναμε μια καλή νίκη, για ψυχολογικούς λόγους. Πιστεύω θα μας βοηθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν που έχουμε δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από τον Κολοσσό: «Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Μετά από μία κακή εμφάνιση η ομάδα προσπαθεί να αντιδράσει. Έπαιξαν ρόλο οι συνεχόμενες ήττες. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα, με αθλητικό εγωισμό και ήταν φυσιολογική η αντίδραση. Το προηγούμενο ματς, ήταν και θέμα ενέργειας, γιατί προερχόμασταν από δύο δύσκολα ταξίδια και απαιτητικά ταξίδια. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την κούραση, δυστυχώς δε μπήκαμε όπως θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο τρόπος που παλέψαμε στο δεύτερο και το γεγονός ότι μειώσαμε στους 2 πόντους έδειξε ότι δεν ήμασταν αδιάφοροι. Η ομάδα προσπαθεί και παλεύει. Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα, θα μπορέσουμε να είμαστε περισσότερο φρέσκοι για να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν αρκεί ο αθλητικός εγωισμός των παικτών για να παραμείνει ο ΠΑΟΚ στην κατηγορία: «Δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά είναι ένα στοιχείο. Πιστεύω ότι σε άλλες ομάδες, που μπορεί να μην υπάρχει αυτό, δηλαδή στις δύσκολες στιγμές να κρύβονται κάποιοι παίκτες, σε εμάς δεν υπάρχει. Στα δύσκολα αποτελέσματα, υπάρχουν παίκτες να κάνουν βήμα μπροστά. Στις επόμενες 20 μέρες, που θα κάνουν και κανονικές προπονήσεις αυτά τα δύο νέα παιδιά, θα βοηθήσουν για το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα».

Για το τι κέρδισε ο ΠΑΟΚ από τη συμμετοχή του στο Basketball Champions League «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος οργανισμός. Δεν έχει σημασία το τι επιλέγουν τα πρόσωπα, πρέπει να παλεύεις όλα τα παιχνίδια. Το ότι είχε και ευρωπαϊκή εμπειρία φέτος, τιμάει την ιστορία του συλλόγου, παρότι η πορεία δεν ήταν αυτή που θα ήθελε  κόσμος. Δε νομίζω ότι έχασε κάτι από τη συμμετοχή. Για το πρεστίζ της ομάδας, είναι σημαντικό να παίζει στην Ευρώπη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top