Νίκησε Ορτέζ και ταλαιπωρία η ΑΕΚ και συνεχίζει… ανοδικά!

 
Από το ξεκίνημα οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν τις διαθέσεις τους, όταν βρέθηκαν να προηγούνται με διαφορά 14 πόντων (6-20, 5′), με τους Λάνγκφορντ και Χρυσικόπουλο να δίνουν σημαντικές λύσεις στην επίθεση. Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου δεν έχασαν τον έλεγχο ούτε στο… ξέσπασμα της Ορτέζ, η οποία μείωσε σε 25-34, στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου. Μάλιστα κατάφερε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά, τρέχοντας επί μέρους 6-15 ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, για το 31-49.

Στο δεύτερο μέρος οι Γάλλοι προσπάθησαν να μειώσουν, όμως ο έλεγχος βρισκόταν σταθερά στα χέρια των παικτών της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, παίρνοντας σημαντική ώθηση.

Η Ένωση με τη νίκη αυτή ανέβηκε στο 6-2 και ισοβαθμεί με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου, μία εβδομάδα πριν υποδεχτεί το σύνολο του Όντεντ Κάτας στο κλειστό του ΟΑΚΑ (18/12, 21:30) για μάχη… κορυφής. Από την άλλη πλευρά, η Ορτέζ υποχώρησε στο 2-6, με το πέρας 8 αγωνιστικών με τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL να μειώνονται σημαντικά.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top