Νίκο, τελευταία ευκαιρία!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την προσεχή Δευτέρα (31/07), ο… «Άγιος» Λευτέρης Αρβανίτης θα είναι σε θέση να προσφέρει στον Νίκο Λάσκαρη μια λύση. Μια έξοδο κινδύνου. Μια πόρτα διαφυγής από το αδιέξοδο στο οποίο ο μεγαλομέτοχος είναι, μην μπορώντας να προσφέρει σήμερα που μιλάμε την παραμικρή λύση στην ΚΑΕ Άρης.

Δεν υπάρχει καμιά χορηγία. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα άμεσης επίλυσης του προβλήματος ρευστότητας. Δεν μπορεί σήμερα, δεν ξέρω καν αν μπορεί αύριο, ο Νίκος Λάσκαρης, να δώσει εγγυήσεις για το παρόν και το μέλλον του Άρη. Ακόμη και για το… παρελθόν, δηλαδή την περσινή χρονιά.

Τα χρέη της φετινής χρήσης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. Οπότε την Δευτέρα, ο Νίκος Λάσκαρης είναι υποχρεωμένος μόλις πάρει στα χέρια του αυτό που περιμένει από τον Λευτέρη Αρβανίτη, να πει το «ναι» και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Αν συνεργαστεί ο μεγαλομέτοχος, δίνει ελπίδα να γλιτώσει η ΚΑΕ Άρης από την καταστροφή, δίνει ελπίδα στον Γιαννάκη να δείξει πέντε από τα χίλια πράγματα που έχει στο μυαλό του, δίνει χρόνο στον ίδιο τον εαυτό του να βρει λύσεις και να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ΚΑΕ.

Αν δεν συνεργαστεί ο μεγαλομέτοχος, τότε πλέον θα βάλει την ομάδα σε έναν απίστευτο δρόμο χωρίς γυρισμό, σε ένα καταστροφικό μονοπάτι, από το οποίο κανένας μας δεν θα μπορέσει να την βγάλει την ομάδα.

Κύριε Νίκο Λάσκαρη, έχετε μια τελευταία ευκαιρία. Είναι αυτή που σας προσφέρει ο Λευτέρης Αρβανίτης και αποτελεί την μοναδική λύση που έχετε στα χέρια σας. Αγαπητέ μεγαλομέτοχε, σας παρακαλώ προσωπικά, μην κάνετε το λάθος να την αγνοήσετε. Μην λειτουργήσετε εγωιστικά. Μην αφουγκραστείτε τους ίδιους ανθρώπους που σας έφεραν στο σημερινό, τραγικό αδιέξοδο για την ΚΑΕ Άρης.

Υπάρχει, εκεί έξω, ακόμη κόσμος που σας πιστεύει. Υπάρχει κόσμος που αρνείται να αποδεχθεί ότι δεν είστε αυτό που φανταζόταν. Δικαιώστε τον. Και δώστε σε όλους μας την δυνατότητα να βοηθήσουμε την ΚΑΕ Άρης και εσάς, από όποιο μετερίζι ο καθένας μας μπορεί.

Υ.Γ: Κώστα Κούση, το πρώτο κείμενο που έστειλα μην το σβήνεις. Αν κάποιοι δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ετοιμάσου την Τρίτη να το «μπουμπουνίσεις». 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top