Ο Ηρακλής έκλεισε Στιβ Μπαρτ Jr και έφερε και τον Γουίλ Τσέρι!

Ο Ηρακλής αν και δεν έχει ανεπισήμως προπονητή, αφού ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, τελεί υπό παραίτηση, έχει κλείσει τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, στη θέση του Ράιαν Γούλριτζ, ο οποίος ακόμη δεν έχει ενημερωθεί ότι “τελειώνει”, ούτε κλήθηκε σε απολογία, ενώ οι πληροφορίες του BasketPlus.Gr αναφέρουν ότι έχει “κλείσει” και τον Γουίλ Τσέρι (30, 1.85), που έπαιξε πρόπερσι στον Ολυμπιακό και είναι ήδη στην Αθήνα! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα πάρει τη θέση του Ράιαν Τέιλορ!

Ο Τσέρι ήταν την περίοδο 19-20 στον Ολυμπιακό, αλλά έφυγε και πήγε στην Ιταλία. Πέρσι πήγε στο Ισραήλ και έφυγε από την Χαποέλ Ειλάτ (για πειθαρχικό παράπτωμα για σπάσιμο της καραντίνας στο Ισραήλ) και μετά “κόπηκε” στα ιατρικά τεστ από τη Ρουμανική Κλουζ  (ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα) λόγω προβλήματος στην καρδιά!

Ο δε Μπαρτ ήταν “κλεισμένος” προ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, και πέρσι έπαιξε στην Ουκρανία. Ήταν απ’ τους πρώτους στόχους της ομάδας – είχε γράψει σχετικά το Basketplus.gr το καλοκαίρι – αλλά η περίπτωσή του τότε δεν προκρίθηκε και προκρίνεται τώρα. Πλέον όμως με την αλλαγή προπονητή ίσως δε θελήσει να έρθει…

Όλα αυτά ενώ η ομάδα είναι χωρίς προπονητή τυπικά και οι προτεραιότητες της διοίκησης λέγεται ότι είναι οι Γιατράς, Αγγέλου, Λημνιάτης. Με δεδομένο ότι οι δύο πρώτοι δύσκολα θα δεχθούν αν δεν πάρουν εγγυήσεις ομαλής λειτουργίας, ο τρίτος είναι ο επικρατέστερος, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top