Ο Ηρακλής “γυρίζει σελίδα” με Κακιούση και νέα διοικούσα επιτροπή

Νέα “σελίδα” στο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή, που πλέον απαλλαγμένο απ’ τη “λαίλαπα” των προηγούμενων ετών θα επιδιώξει ένα νέο ξεκίνημα, απ’ το “μηδέν”, αλλά με όραμα και πίστη πως θα ξεκινήσει μια υγιής προσπάθεια που θα αναδείξει, επιτέλους, τη δυναμική του ιστορικού συλλόγου. Σε αυτή μπροστάρης μπαίνει η “σημαία” του Συλλόγου, Λευτέρης Κακιούσης, και η Λίνα Τραμουντάνη, που μετά τους “άθλους” που έχει κάνει επί χρόνια στο Γυναικείο μπάσκετ, αναλαμβάνει και το Ανδρικό.

Στόχος είναι να ξεκαθαρίσει αρχικά η συμμετοχή της ομάδας στην Α2 ή στη Β’ Εθνική, η οποία είναι και πολύ δύσκολη μετά τα όσα αφήνει πίσω της η ΚΑΕ του Θ.Δρακόπουλου. Θυμίζουμε ότι στην Α2 ο Ηρακλής παίζει ως ΚΑΕ, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει διαδικασίες αδειοδότησης (η προθεσμία έχει ήδη… λήξει, αλλά έγιναν επαφές με όλους τους φορείς για να διερευνηθεί κάθε πιθανότητα συμμετοχής, με διαδοχή στον νέο Γ.Σ. που έχει ήδη γίνει σε άλλες ομοσπονδίες), με χρέη, με οικονομική δυσχέρεια, με ανάγκη να γίνει και μια… ομάδα που θα παίξει, όπου παίξει!

Εντός των ημερών θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις, ενώ η τωρινή αναφέρει:

“Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ σε συνέχεια των αποφάσεων της πρόσφατης γενικής συνέλευσης που είχε σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ και σε σχέση με την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ανακοινώνει πως με απόφαση του Δ.Σ. ορίζεται διοικούσα επιτροπή, αρμόδια για κάθε δραστηριότητα του Τμήματος, αποτελούμενη από τους:
– ΛΙΝΑ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ
– ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΚΙΟΥΣΗ
– ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΣΗ
– ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ
Αρωγός στις προσπάθειες της Επιτροπής είναι ήδη ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Φώτης Θέος και σύσσωμο το Δ.Σ. του Γ.Σ. και καλούμε σε παρόμοια συστράτευση τα Μέλη και όλη τη φίλαθλο οικογένεια του Συλλόγου μας, ώστε να σταθεί και πάλι «όρθιο» το Τμήμα.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τις εξελίξεις για το Τμήμα και για τις δράσεις στήριξης που θα ξεκινήσουν άμεσα και χρίζουν της συμπαράστασης ΟΛΩΝ ΜΑΣ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top