Ο Πρέλεβιτς ενημέρωσε το δ.σ. της ΚΑΕ για Καραμάνο

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα χρήματα που αρχικά δεσμεύτηκε ο ενδιαφερόμενος να βάλει (300-350 χιλ. ευρώ) για να αρχίσει να ξαναλειτουργεί η ΚΑΕ, ωστόσο έδειξε συγκρατημένος για το αν οι δεσμεύσεις γίνουν πράξη. Έκανε αναφορά στις 3-4, όπως είπε, εταιρίες του Καραμάνου, για το πως έγινε το… κονέ και για τις θέσεις του ΑΣ μετά τα δύο ραντεβού με τον Θ.Κατσαρή. Έγιναν ερωτήσεις από τα μέλη για το «μπακγκράουντ» του Καραμάνου, για την αίσθηση του Πρέλεβιτς, ωστόσο λίγα πράγματα δόθηκαν προς ενημέρωση.
 
Στο μεταξύ την Δευτέρα κλήθηκαν για ανάλογη ενημέρωση και οι μέτοχοι της ΚΑΕ, ΑΣ, Γαλατσόπουλος, Βιολίδης, Αμοιρίδης και μικρομέτοχοι. Ίσως το «παρών» δώσει και ο Καραμάνος. 
 
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
 
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το δ.σ., αναφέροντας τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την συμμετοχή όλων των μελών.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ για την πορεία των συζητήσεων και τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάση Κατσαρή και τον κ.Γιώργο Καραμάνο, στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός του για την ανάληψη του Management της εταιρίας.

Τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασαν την επιθυμία τους να βρεθεί μία υγιής και βιώσιμη λύση για την ομάδα μπάσκετ και περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών και τις τελικές αποφάσεις των κ.κ. Κατσαρή και Καραμάνου.

Το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ χαιρετίζει επίσης την συμμετοχή για 4η συνεχόμενη χρονιά στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League και υπενθυμίζει πόσο σημαντική μπορεί να είναι η Ευρωπαϊκή προοπτική για την ομάδα.

Ευχαριστεί τέλος τον Κωνσταντίνο Στύλα, που ως Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια προσέφερε πάρα πολλά στην εταιρία και του εύχεται κάθε επιτυχία για τη συνέχεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top