Ο πρόεδρος των Τρικάλων απάντησε με… Αναστόπουλο-VIDEO

Tα Τρίκαλα BC Aries πήραν μαζί τους στην Α2 τον Κόροιβο, μετά την εκτός έδρας νίκη που πανηγύρισαν στην Αμαλιάδα. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, χαμογέλασαν στο τέλος και έδωσαν αφορμές για πανηγυρισμούς στους ανθρώπους και τους φίλους του Πανιωνίου Βίκος Cola.

Περίπου μια ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Κόροιβο, ο πρόεδρος των Τρικάλων μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Αμαλιάδας. Ο Βαγγέλης Φρύδας σημείωσε πως «καταρχήν να πω ότι οι άνθρωποι της Αμαλιάδας μες στον πόνο, την πίκρα και το δάκρυ τους δεν ήταν απλώς στο fair play, ήταν άψογοι«, για να προσθέσει:

«Είχε γίνει πάλι μια συγκυρία πριν από δύο χρόνια, τότε που είχαμε κερδίσει ένα αδιάφορο για εμάς παιχνίδι στην έδρα μας, βοηθήσαμε τον Κόροιβο να μείνει στην κατηγορία. Ευνοήθηκε από αυτό το αποτέλεσμα ο Κόροιβος, ο οποίος έμεινε -αν θυμάστε όλοι- στην ισοβαθμία με τον Αρκαδικό για μια βολή του Βασίλη Καββαδά. Εμείς πέντε χρόνια, πιστεύω ότι έχουμε δείξει σε όλη την Ελλάδα ότι κάνουμε τον αγώνα μας όσο πιο καλά μπορούμε, σεβόμενοι την πόλη μας, τους ανθρώπους, τους εαυτούς μας. Σήμερα ήταν ένα αποτέλεσμα, με το οποίο κάποιος ευνοήθηκε και κάποιος αδικήθηκε. Τα Τρίκαλα πάνε πάντα για τη νίκη«.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για την επόμενη μέρα στα Τρίκαλα, απάντησε με… Νίκο Αναστόπουλο: «Αυτή την ερώτηση την περίμενα και θέλω να την απαντήσω όπως ο Νίκος Αναστόπουλος. Η επόμενη μέρα είναι Δευτέρα. Σου άρεσε;», και κατέληξε: «Έχουμε κι εμείς πικρία, στεναχώρια. Θέλουμε να ησυχάσουμε λίγο, η ψυχή και τα μυαλά μας. Η πόλη των Τρικάλων αγαπάει πάρα πολύ το μπάσκετ«.

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top