Ο Σαλούστρος, ο Κουζέλογλου, ο Χριστοδούλου και οι… άλλοι!

Ο Ηρακλής ξεκινά με την παρουσία του Θανάση Σκουρτόπουλου στη Θεσσαλονίκη την προσπάθεια του για στελέχωση του ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

Περίοπτη θέση σε αυτό έχει ο Χρήστος Σαλούστρος, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές απ’ τον Μάιο, αλλά και οι Γιάννης Κουζέλογλου και Ανδρέας Χριστοδούλου. Με όλους έχουν γίνει συζητήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις…

Φυσικά στο στόχαστρο είναι και άλλοι Έλληνες, καθώς απ’ το φετινό ρόστερ δεν αναμένεται να συνεχίσουν πολλοί – ίσως και κανείς πέραν των Φίλλιου, Πετανίδη.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Δημήτρης Φλιώνης, κάτι εξίσου γνωστό, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη για αρκετούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το ενδιαφέρον υπάρχει…

Παράλληλα “αυξήθηκαν” οι πιθανότητες παραμονής του Ολίβιε Χάνλαν, καθώς ο Ηρακλής φέρεται να έκανε αύξηση στην αρχική πρότασή του, ενώ είναι γνωστό ότι ο ίδιος ο αθλητής θέλει πολύ να συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη.

Αντίθετα μειώθηκαν του Χάγκινς που σύμφωνα με τους εκπροσώπους του εξετάζει καλύτερες προτάσεις απ’ το εξωτερικό ενώ ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες μαζί του, όπως και με άλλους αθλητές άλλωστε, οι οποίες όμως θα τακτοποιηθούν από την ΚΑΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top