Ο Σάββας Ηλιάδης τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Αίαντα Ευόσμου

Σε μια σπουδαία κίνηση στελέχωσης της Ακαδημίας Μπάσκετ προχώρησε ο Αίας Ευόσμου, καθώς συμφώνησε για τα επόμενα 4 χρόνια με τον Σάββα Ηλιάδη για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή! 

Ο Ηλιάδης που έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, παίζοντας στον Άρη, στον Ηρακλή και στον Πανιώνιο, ενώ έχει ξεκινήσει από τον Αία θα αναλάβει άμεσα την αναδιοργάνωση των Ακαδημιών Μπάσκετ του ιστορικού συλλόγου του Ευόσμου, οι οποίες ήδη αριθμούν πάνω από 250 παιδιά και στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Παπαθανασίου τόνισε χαρακτηριστικά: “Με το που αναλάβαμε και πάλι την ηγεσία του συλλόγου βάλαμε στόχο την άμεση αναδιοργάνωση της Ακαδημίας και γι’ αυτό θεωρήσαμε ότι καταλληλότερος είναι ο Σάββας Ηλιάδης, που είναι ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί του Ευόσμου, που ξέρει καλά τα μυστικά του μπάσκετ και μπορεί να τα μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά. Οι φιλοδοξίες μας για τον σύλλογο είναι όντως μεγάλες, θέλουμε και το Ανδρικό τμήμα να πάει καλά φέτος και δεν κρύβουμε ότι έχουμε στόχο να πάμε καλά στο πρωτάθλημα και αν μπορούμε να πάρουμε την άνοδο στην Α2, όπου η ομάδα ήταν και στην πρώτη μας θητεία στον σύλλογο. Ήδη έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις που δείχνουν ότι μιλάμε με έργα και καλούμε τους φίλους του μπάσκετ στον Εύοσμο και σε όλη την γύρω περιοχή να στηρίξουν την προσπάθεια μας, που είναι αγνή και εκπορεύεται από αγάπη για τον αθλητισμό”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top