Ο Σαββίδης φέρνει Σκουρτόπουλο

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει μιλήσει σήμερα με τους Νίκο Σταυρόπουλο και το μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πατρίδα και συμφώνησαν σε όλα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν δεκτά όλα τα αιτήματα που είχε ο έμπειρος τεχνικός. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ζήτησε να εγγυηθούν, πέρα από την δική του αμοιβή, ότι θα πληρωθεί και η ομάδα προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, λειτουργίας, σε αυτή την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Μέχρι αργά σήμερα (04/02) το βράδυ περιμένουν όλοι το τελικό «ΟΚ» από τον Ιβάν Σαββίδη, οποίος θα αναλάβει βοηθήσει οικονομικά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εφόσον δώσει «το πράσινο φως» ο ισχυρός άντρας του «Δικεφάλου» ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναμένεται αύριο (05/02) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πιάσει, άμεσα, δουλειά.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ότι θα απουσιάσει το διάστημα, απο τις 15/02 εώς τις 22/02 για τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδος. Στο διάστημα αυτό, σχεδόν, όλοι, οι παίκτες του «Δικεφάλου» θα πάρουν τριήμερη άδεια. Πλην του Βαγγέλη Μαργαρίτη, οποίος θα είναι με την Εθνική Ελλάδος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top