Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Θεσσαλονίκης στο Ωραιόκαστρο για φιλανθρωπικό σκοπό-PICS

Τον αγώνα διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου και είχε σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ωραιοκάστρου.

 

Πολλοί δημότες του Ωραιοκάστρου ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, οι διοργανωτές δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

 

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ΠαντελήςΤσακίρης, ο οποίος δήλωσε «το Ωραιόκαστρο βάζει τρίποντο στην ανθρωπιά» και ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Βετεράνων και την ομάδα του Τ.Α. Ωραιοκάστρου για την συμμετοχή τους στον αγώνα.

 

Ο προέδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης Πάρις Πετράς δήλωσε ότι είναι μεγάλη χαρά των μελών μας να συμμετέχουν σε δράσεις με κοινωνικό περιεχόμενο, ευχαρίστησε τον δήμο Ωραιοκάστρου για την πρόσκληση και δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος είναι πάντα ανοικτός για συμμετοχή σε ανάλογες εκδηλώσεις.

 

Φυσικά υπήρξε και αγώνας, όπου μετά από πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση η Βετεράνοι κατέκτησαν τη νίκη με σκορ 69-45.

 

Μετά τη λήξη, όλοι με πολύ καλή διάθεση αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για επανάληψη του αγώνα στο μέλλον.

 

Διαιτητές: Σακελλαρίου, Παπαδοπούλου Κ.

Α.Τ. Ωραιοκάστρου (Παπαδόπουλος Π., Εσκιόγλου Μ.): Κουτούλας, Τσαβακατόπουλος, Ζαφειρόπουλου, Μιντής 3(1), Μυλωνίδης 31(3), Βαρύτης, Γκούντας 3(1), Νικολαΐδης Δ. 2, Ιατρίδης Π. 1, Συμεωνίδης Π., Ιατρίδης Ζ. 5

Σ.Β.Κ.Θ. (Χασόπουλος Ν., Κουφογιάννης Θ.): Λαζίδης, Τρακοσάρης, Ζησόπουλος 8, Μαλαμίδης, Σαββίδης 20(3), Φαρμάκης Κ., Σπυρόπουλος 11(1), Ταρνανίδης 2, Πλιόσκας 2, Παπλωματάς 6, Καραγιαννίδης, Λάππας 19(2), Μυσιρλόγλου Γ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top