Όχι ανταλλαγή, αλλά buy-out για Γκρίφιν-Οι πρώτοι πιθανοί προορισμοί

Άδοξο τέλος φαίνεται πως θα έχει η πορεία του Γκρίφιν στο Ντιτρόιτ, με τους Πίστονς να είναι πολύ κοντά στο να τον αποδεσμεύσουν.Η ομάδα του Ντουέιν Κέισι είναι ίσως αυτή με το λιγότερο μέλλον σε όλο το NBA, και προσπαθώντας να φτιάξει χώρο στο salary cap της, είναι έτοιμη να αφήσει τον Μπλέικ Γκρίφιν να φύγει. Παρόλα αυτά τα 75(!) εκατομμύρια ευρώ που έχει ως συμβόλαιο κάνουν αδύνατο το να βρεθεί ομάδα η οποία θα θελήσει να τον πληρώσει.

Έτσι τα «πιστόνια» αναμένεται να εξαγοράσουν το συμβόλαιο του, αφήνοντας τον ελεύθερο. Από την στιγμή που θα είναι διαθέσιμος (με το minimum συμβόλαιο) αναμένεται αρκετές ομάδες να κινηθούν για τον βετεράνο ψηλό. Μπορεί άλλωστε να έχει χάσει την αθλητικότητα του με τα χρόνια, αλλά έχει ωριμάσει σε άλλους τομείς του παιχνιδιού που θα αποδειχθούν χρήσιμοι στα πλέι-οφ.

Αυτήν την στιγμή φαίνεται πως οι Λέικερς αλλά και οι 76ers είναι οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον, ενώ -όπως γράφεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού- με μία συγνώμη από τον ιδιοκτήτη του Κλίπερς μπορεί να σκεφτεί σοβαρά να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top