Οι αποκαλύψεις για τους 90 μετόχους της Κ.Α.Ε. Ηρακλής από τον ΣΦΗ Ασβεστοχωρίου

Αίσθηση έχει προκαλέσει στον κόσμο του Ηρακλή η σειρά ανακοινώσεων του ΣΦΗ Ασβεστοχωρίου σχετικά με τη μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ Ηρακλής. Είναι άλλο ένα από τα… απίστευτα που έχουν γίνει φέτος από τους “διοικούντες” της ομάδας, οι οποίοι – ορισμένοι εξ αυτών, γιατί ο φερόμενος πρόεδρος είναι “εξαφανισμένος” – επιμένουν σε διάφορες φαντασιώσεις, οι οποίες από αύριο θα πρέπει να ξεδιαλυθούν. 

Παράλληλα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν όλοι αυτοί που φέρονται ως μέτοχοι είναι… ενήμεροι, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει (άλλη μία) περίπτωση πλαστογραφίας! Κάτι που αναφέρει ο Σ.Φ.Η. στις δύο ανακοινώσεις του.

“Αυτοί είναι οι 15 από τους 90 μετόχους του 1%!!!”

Η πρώτη ανακοίνωση με τα 15 ονόματα των μετόχων της ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρει:

Οπως θα γνωρίζετε ίσως οι περισσότεροι το 2017 ο Δρακόπουλος αναγκάστηκε να δημιουργήσει μια νέα ΚΑΕ. Και λέμε αναγκάστηκε γιατί η καθυστέρηση της δημιουργίας της δημιούργησε άπειρα προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας. Για πολύ καιρό η μόνιμη δικαιολογία για τα πάντα στο ιβανωφειο ήταν πως ακόμη δεν έγινε η νέα ΚΑΕ και δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό ή το άλλο. Όταν κάποια στιγμή λοιπόν έπρεπε έγινε η περιβόητη ΚΑΕ. Ενώ λοιπόν τον Δρακόπουλο τον φωνάζαμε πρόεδρο τελικά όπως μάθατε όλοι πρόσφατα δεν είναι πρόεδρος αυτός αλλά οικογενειακό του πρόσωπο!!! Ε ήρθε η στιγμή να μάθετε ότι ούτε μεγαλομέτοχο θα πρέπει να τον φωνάζουμε γιατί ο Δρακόπουλος έχει το 1% της νέας ΚΑΕ!!! Ναι καλά διαβάσατε,το 1%. Μιλάμε για μια ΚΑΕ όπου το 10% κατέχει ο ΓΣ όπως ορίζει ο νόμος και το υπόλοιπο 90% είναι μοιρασμένο σε 90 φυσικά πρόσωπα όπου το καθένα κατέχει από 1%!!! Μιλάμε για μια ΚΑΕ η οποία δεν έχει κάνει ποτέ μια γενική συνέλευση μετόχων και δεν ακολουθεί την σωστή διαδικασία σε τίποτα αφού ούτε καν ισολογισμό δεν έχει καταθέσει ποτέ και πουθενά. Μια ΚΑΕ η οποία φαίνεται ότι στήθηκε στο πόδι και πρόχειρα βάζοντας μέτοχο προφανώς όποιον έβλεπε μπροστά του η διάνοια Θοδωράκης. Πολλά λοιπόν τα ερωτήματα μας. Γιατί ο νοικοκύρης Ηρακλειδεας πεντακάθαρος επιχειρηματίας Δρακόπουλος δεν είναι ο φυσικός μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ; Γιατί αφού είναι σε όλα σωστός και τυπικός δεν ήταν καν πρόεδρος της ομάδας αλλά αντί αυτού ζήσαμε άλλη μια ντροπή πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ να είναι η πεθερά του; Μια κυρία την οποία δεν την ξέρουμε ούτε καν στην όψη αλλά θα μας ενδιέφερε να κάναμε κάποια στιγμή μια γνωριμία μαζί της αν θα το επιθυμούσε! Πώς λειτουργεί λοιπόν εδώ κ 5 σχεδόν χρόνια αυτή η εταιρεία; Ποιος υπογράφει; Ποιος εισπράττει νόμιμα; Ποιος πληρώνει νόμιμα και με παραστατικά; Ποιος έχει την ευθύνη για όλη αυτή την τραγωδία νομικά; Και πολλά πολλά ακόμη ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν στο μυαλό του καθενός που πίστευε ότι μιλάμε για μια ΚΑΕ του Δρακόπουλου αδέρφια.

Η λίστα λοιπόν των μετοχών όσο και να προσπάθησαν κάποιοι να την κρατήσουν κρυφή εδώ και λίγες μέρες είναι στην κατοχή του συνδέσμου μας. Επιλέξαμε να μην ανοίξουμε το όλο θέμα όσο η ομάδα είχε έστω και ελάχιστες πιθανότητες να σώσει την χρονιά. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ και ένα κομμάτι του οργανισμού προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε γι αυτο αλλά δυστυχώς ήταν τόσο καλά στημένος ο υποβιβασμός μας από τον ίδιο τον Δρακόπουλο που ήταν αδύνατον να συμβεί αυτό. Σήμερα θα ανακοινώσουμε κάποια ονόματα μετοχών μας και πιστεύουμε ότι κάποιοι μπορεί να μην ξέρουν καν ότι είναι μέτοχοι στον ΗΡΑΚΛΉ μας!! Καλούμε τον οποιονδήποτε θεωρεί ότι έχει το νομικό δικαίωμα απέναντι στον σύνδεσμο μας ή απέναντι στον απατεώνα νοικοκύρη επιχειρηματία Δρακόπουλο να το κάνει πράξη βοηθώντας έτσι να βγει η αλήθεια στο φως και ίσως ακόμη ακόμη και ως υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του συλλόγου. Όποιος την σέβεται βέβαια γιατί οι περισσότεροι από τους 90 αυτούς ανθρώπους δεν είναι καν ΗΡΑΚΛΗΣ! Ας γίνει η ανακοίνωση μας αυτή αφορμή εξελίξεων για τον μπασκετικό ΗΡΑΚΛΗ και μεις είμαστε όπως πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε το βάρος που μας αναλογεί. Πριν γράψουμε τα πρώτα 15 ονόματα μετόχων θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα και στους ανθρώπους που ακούγεται ότι ενδιαφέρονται για την επόμενη μέρα του τμήματος. Αν θέλετε να βγείτε μπροστά αγνά και καθαρά βγείτε και έχετε την υπογραφή μας ότι ο λαός του ΗΡΑΚΛΉ θα είναι όχι στο πλευρό σας αλλά μπροσταρης στα πάντα. Αν ακόμη το σκέφτεστε ή δεν έχετε σοβαρό σκοπό καλύτερα να μην λέτε πολλά πολλά και στο τέλος αντί για καλό δημιουργήσετε πρόβλημα. Το λέμε τώρα που είναι νωρίς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις…

Στην διάθεση του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ τα πρώτα 15 ονόματα φωτιά. Θα ακολουθήσουν ανάλογα τις εξελίξεις και τα υπόλοιπα 75. Ελπίζουμε αύριο κιόλας να τελειώσει το τραγικό κεφάλαιο Δρακόπουλος και να μπορέσει λαός και ομάδα να σηκώσουμε κεφάλι.

1) Δρακόπουλος Θεόδωρος

2)Χαρτζολακη Ελένη

3) Χαρτζολακη Μαρία

4)Βαναλοπουλου Θεώνη

5)Ορφανίδης Αναστάσιος

6)Ορφανίδης Χαράλαμπος

7) Ορφανίδη Θεοπούλα

8)Αντωνίου Ευάγγελος

9)Κασσιματης Πέτρος

10) Κασσιματης Αστέριος

11) Κασσιματης Νικόλαος

12) Τσιάρας Γεώργιος

13) Χρυσαφίδης Άρης

14)Σαχινιδου Ειρήνη

15) Γουτσακης Χρήστος

Για σήμερα αυτά. Παραμένουμε στην διάθεση όσων εν αγνοία τους δούνε τα ονόματά τους ως μετόχους για παραπάνω ενέργειες.

ΕΓΩ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΣΑ ΠΟΤΕ…

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Με τα τιμής

Σ Φ.ΗΡΑΚΛΗ

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ”.

 

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η απόφαση του συνδέσμου μας είναι να πάμε την υπόθεση ΚΑΕ μέχρι το τέλος!! Αν η ομάδα έχει επιπλέον επιπτώσεις από τις αποκαλύψεις μας είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε αυτό το βάρος. Στον σύλλογο κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει η τακτική του κάθε απατεώνα να έρχεται και φεύγοντας να αφήνει καμμένη γη. Πρέπει κάποιος να την πληρώσει σοβαρά ώστε ο επόμενος αν έχει τις ίδιες διαθέσεις να είναι πιο προσεκτικός!! Με όλους αυτούς τους απατεώνες που πέρασαν από τον σύλλογο μας όλα αυτά τα χρόνια ο μόνος που την έχει πληρώσει είναι ο ταλαιπωρημένος λαός μας και η ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου,του ΗΡΑΚΛΗ μας. Φτάνει,μέχρι εδώ μάγκες!!
Καλούμε τον ΓΣ αν και ξέρουμε ότι ήδη οι πλάτες του είναι φορτωμένες να βγει από αύριο πρωί μπροστά και να κάνει όλα όσα πρέπει ώστε να ελευθερωθεί το τμήμα, να κατέβει με αξιώσεις στο επόμενο πρωτάθλημα της α2 αλλά και να κυνηγήσει όλους όσους έχουν φέρει σ αυτό το σημείο το μπάσκετ με παράνομους τρόπους και μεθόδους. Ας πάει φυλακή έστω ένας επιτέλους που παίζει στην πλάτη του κόσμου,του οργανισμού και της ιστορίας μας.
Επίσης,καλούμε όλα τα ονόματα που ακούγονται όλες αυτές τις μέρες για την επόμενη ημέρα να κάτσουν όλοι μαζί σ ένα τραπέζι και να μην σηκωθούν αν δεν βρεθεί η καλύτερη λύση. Από τώρα,από αύριο το πρωί όλοι μαζί με τον κόσμο πάντα μπροστά. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο…
Σήμερα θα αποκαλύψουμε και τα υπόλοιπα ονόματα των μετόχων της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΉΣ. Ξανά λέμε, όποιος βλέπει το όνομα του και δεν ξέρει ότι είναι μέτοχος της ΚΑΕ σημαίνει ότι κάποιος έχει πλαστογραφήσει την υπογραφή του!! Άρα περιμένουμε και τις ανάλογες κινήσεις από πλευρά τους και ο σύνδεσμος φυσικά στο πλευρό τους. Οποιαδήποτε άλλη στάση για μας σημαίνει ότι μας κοροιδευατε και εσείς πίσω από την πλάτη μας,με ότι σημαίνει αυτό…
Ενημερώνουμε τον λαό ότι ως σύνδεσμος έχουμε παραδώσει την λίστα των μετοχών ήδη σε δικηγορικό γραφείο το οποίο για αρχή έχει πάρει εντολή να έρθουμε αν είναι εφικτό σε επικοινωνία κατευθείαν με όλους όσους φέρονται ως μέτοχοι της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΉΣ!!!
Τέλος, η υπόθεση φυσικά δεν κλείνει εδώ για μας. Υπάρχουν τόσες παρατυπίες στην λειτουργία του τμήματος τα τελευταία χρόνια που πραγματικά έχουμε άπειρο υλικό που λογικά θα στείλει κάποιους για.. διακοπές αρκετό καιρό. Για κάποιους βέβαια είναι γνώριμος χώρος…
Τα υπόλοιπα ονόματα όσων έχουν την τιμή να είναι μέτοχοι του ΗΡΑΚΛΗ μας:
16) Δανδουλάκης Ιωάννης
17) Αναστασιάδης Σέργιος
18) Παπαδόπουλος Γ. Γεώργιος
19) Παπαδόπουλος.Β Γεώργιος
20)Γοττος Κωνσταντίνος
21)Τεκτεριδης Γιώργος
22) Τεκτεριδης Βασίλειος
23) Τεκτεριδη Δέσποινα 24)Καραμανλακης Γιώργος
25)Εζμεπιδης Αντώνιος
26) Χαραλάμπης Ευστάθιος
27) Πεφάνης Γεράσιμος
28) Καζαντζίδης Αναστάσιος
29)Γουλιδης Στυλιανός
30)Λιοντου Ιωάννα
31)Γιουλιστακης Βασίλειος
32)Βαρουξης Κωσταντίνος
33) Μάνης Χαρίλαος
34) Θάνος Χαράλαμπος
35)Κουτοτασιος Διονύσιος
36)Βασιλειάδης Βασίλειος
37) Ρήγας Ρήγας
38)Νικολάου Γεώργιος
39)Κωλεττας Δημήτριος
40) Μάγγου Καλλιόπη
41)Πετανης Νικόλαος
42)Πετανη Αικατερίνη
43)Πετανη Αναστασία
44)Πετανη Εύα
45)Θεοφανουδης Κωνσταντίνος
46)Μπατσιανος Κωνσταντίνος
47)Μετατσιανος Γρηγόριος
48) Παπανικολάου Αναστασία
49) Παπανικολάου Ιωάννης
50) Παπανικολάου Θεοδώρα
51) Παπανικολάου Φανή
52) Παπανικολάου Χρήστος
53) Παπανικολάου Θεοδώρα (2η φορά το ίδιο όνομα)
54) Αναγνωστοπούλου Χαρούλα
55)Αντωνίου Χρήστος
56)Θεμελιοπουλου Αλεξία
57)Πολυχρονιδης Κωνσταντίνος
58) Καλύβας Ιωάννης
59)Θάνος Τριαντάφυλλος
60)Τζηκας Περικλής
61) Αντωνίου Αριστείδης
62) Νότης Θωμάς
63)Σιασιος Αριστείδης
64)Μαυρουδή Μαρία
65)Τζικας Αναστάσιος
66)Ραφαη Κλαιντη
67)Μαλκοτση Ζωή
68)Θεμελιοπουλος Σπύρος
69)Θεμελιοπουλου Ευφροσύνη
70) Ασημακόπουλος Θέμης
71) Παπαδοπούλου Αναστασία
72)Πετση Αλεξάνδρα
73)Κουσαμας Κωνσταντίνος
74) Μπαλτάς Ιωάννης
75)Κασσιδης Στέφανος
76) Περδικάρης Σπυρίδων
77) Καρύδης Άγγελος
78) Δημητριάδου Γιουλναρα
79) Καββαδίας Χαρίλαος
80)Σαλμανιδης Σωτήριος
81)Αναστασιάδου Ιωάννα
82) Σκόρδας Κωνσταντίνος
83) Αρώνη Νεκταρία
84) Χατζηαποστόλου Γρηγόριος
85)Πολυχρονιδης Ευστάθιος
86) Πολυχρονιδης Γεώργιος
87) Ζαφειρόπουλος Δημήτριος
88)Καθαρεα Νεκταρία
89) Παπαδοπούλου Βασιλική
90)Καραμπασακη Ανθή.
Καλούμε όλους τους παραπάνω αν εν γνώσει τους κατέχουν μετοχή στο όνομα τους της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΉΣ 2017 να την καταθέσουν άμεσα και με κάθε νομικό μέσο στον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ για την αποφύγει παραπάνω προβλημάτων των ίδιων.
Ο σύνδεσμος μας παραμένει στην διάθεση οποιουδήποτε οργάνου κρίνει ότι χρειάζονται παραπάνω λεπτομέρειες ώστε να ελευθερωθεί ο μπασκετικός ΗΡΑΚΛΗΣ μας από μια συμμορία απατεώνων που την κρατάνε όμηρο.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
Μετά τιμής
Σ. Φ.ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΊΟΥ”.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top