Οι Φήμες λένε, για… μεταγραφές, τι άλλο;

Χρόνια και ζαμάνια! “Φήμες” έχουμε να γράψουμε καιρό, αλλά τώρα με την εκπομπή η εικόνα μας προλαβαίνει και είναι πιο άμεση. Αλλά τα γραπτά μένουν. Μετά δεν μπορεί να σου πει κανείς, δεν είδα την εκπομπή, δεν το άκουσα, δεν το έμαθα. Άσχετα αν οι εκπομπές μας είναι όλες “επάνω” στο κανάλι μας στο τιμημένο Youtube (ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ για να μη χάνετε εκπομπή και περιμένετε… 2 μέρες μετά να μάθετε από αλλού).

Πάμε, δεν έχουμε πολύ χρόνο.

 1. Άρης κοντά να κλείσει καλό ξένο ψηλό, με καλό κασέ (εδώ με λιγότερα φυσικά) και έναν “ημίψηλο”. Ο Τζον Καστλ γύρισε από το Μαυροβούνιο, όπου φυσικά και ΔΕΝ πήγε για να μιλήσει με τον Όμηρο ή να τον δει να παίζει. Αλίμονο, ένα χρόνο μαζί είναι, πρέπει να πάει στο… Μαυροβούνιο για να τον δει; Δεν έγινε κανένα τετ-α-τετ πάνω από 5 λεπτά, το θέμα με τον παίκτη είναι γνωστό και δε θα λυθεί εύκολα, αν δεν πέσει πληρωμή. Απλά πράγματα… 
 2. ΠΑΟΚ έμαθα, δεν το είπα στον Κλείτο ακόμη, νομίζω το έχει πει άλλωστε στην εκπομπή, ότι έκανε πρόταση στον Μπόγρη, αλλά υπάρχει οικονομική απόσταση και “βλέπει” και τον Γόντικα, και υπάρχει διαθέσιμος και ο Τσαιρέλης. Τα έχει πει ο Κλείτος στις εκπομπές αυτά, οπότε να τις… βλέπετε! Εγω τα υπενθυμίζω…
 3. Ηρακλής στην τελική ευθεία με Ριζούλη, για συμμετοχή στην Α2. Δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, Τακιανός, δεν υπάρχει διετές συμβόλαιο, άλλο θέλω κι άλλο κάνω, κι άλλο σκέφτομαι, κι άλλο πράττω. Οπότε αναμονή, γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή, θεμελιώδεις. Μετά θα γίνουν όλα, και ομάδα, και γήπεδο κανά “φτιασίδι” να βελτιωθεί λιγάκι, και χορηγοί και διαρκείας και όλα. Ένα-ένα όμως, το αυλάκι μπήκε, περιμένουμε να βάλουμε και το νερό. Ήδη πάντως παίκτες προτείνονται, τηλέφωνα πέφτουν, ξένοι προτείνονται, οπότε όλα είναι λογικά. Προέχουν όμως άλλα, τα βασικά για αρχή. 
 4.  Εννοείται ότι θα γίνει ομάδα για άνοδο, αυτά είναι αυτονόητα. Μην τα ξαναλέμε. Και 12 φανέλες να ρίξω στο παρκέ, για άνοδο θα πάνε. Αλλά ρεαλιστικά μιλώντας το στοίχημα είναι να μείνει κοντά στην ομάδα ο Θοδωρής Ριζούλης, να “ζεσταθεί” εδώ στη “Μπασκετομάνα”, και να κρατηθεί η ομάδα, μακριά απ’ το έκτρωμα του πρόσφατου παρελθόντος.
 5. Καρδίτσα μαθαίνω ότι έκλεισε έναν ρούκι κοντό, τον Καμαριανό του ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Αγραβάνη. Θα γίνει δουλίτσα εκεί, υπάρχουν βάσεις και μπασκετικό θεμέλιο πολύ σημαντικό. 
 6. Την ώρα που γράφω αυτά, ήρθε η απόφαση της ΕΕΑ για την ΚΑΕ Ηρακλής 2017. Καμία έκπληξις. Κρίμα που τους στηρίξαμε, κάναμε λάθος τεράστιο και αργήσαμε κιόλας να αντιδράσουμε. Είπαμε να βοηθήσουμε την ομάδα, αλλά πού να ξέρουμε. Μετά μάθαμε, δυστυχώς. Δεν πειράζει, εμείς προχωράμε, κι αυτοί καλή τύχη όπου κι αν πάνε.
 7. Συζήτηση με την Κουμπάν μαθαίνω ότι είχε ο Τακιανός και με την Αβτοντόρ Σάρατοφ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, πριν κλείσει στον Κολοσσό. Οι Ρώσοι πήραν άλλους, τελικά. 
 8. Πολλές ανακατατάξεις βλέπουμε στις Ακαδημίες των ομάδων της πόλης. Ενδιαφέρουσες κινήσεις, που ελπίζουμε να βοηθήσουν το μπάσκετ μας. Οι οποίες, κινήσεις, δεν έχουν σταματήσει ακόμη. Θα συνεχιστούν.
 9. Ιωνικός δεν κινείται ακόμη. Μετά τον 15αυγουστο και αν. Μακάρι οι άνθρωποι εκεί να βρουν τη λύση. 
 10. Λαύριο δυναμική έναρξη μεταγραφών και Απόλλων Πάτρας παίρνει δυο ξένους. Περιστέρι εντυπωσιακό, με 2 εκ. μπάτζετ και 200 ο “Κιλ Μπιλ”, μια χαρά χαρούμενοι. Μαγκιά τους, τους ζηλεύω…
 11. Ένας καταξιωμένος προπονητής, λέει, είναι μέτοχος σε γραφείο μάνατζερ. Εντάξει, φέρτε μου ένα αλεξίπτωτο να πέσω μπας και προλάβω. Πολύ καταξιωμένος όμως… 
 12. Τα λέμε στην εκπομπή… Να γραφτείτε στο κανάλι μας… ΕΔΩ  
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Τελευταία Νέα
Scroll to Top