Οι κινήσεις των Λέικερς για το «ριπίτ»

Οι πρωταθλητές έκαναν τρεις στοχευμένες κινήσεις, ενώ η τέταρτη θα είναι και η πιο σημαντική, ήτοι η ανανέωση του Άντονι Ντέιβις.

Οι Λέικερς άλλαξαν πρόσωπο στη θέση «1». Ο pass first και εξαιρετικός αμυντικός Ρζαόν Ρόντο έδωσε τη θέση του στον πιο επιθετικογενή και λιγότερο δημιουργικό Ντένις Σρέντερ, έναν εκ των καλύτερων έκτων παικτών του ΝΒΑ. Έτσι κι αλλιώς, όμως, η περισσότερη δημιουργία έρχεται από τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Στη θέση «2» αποχώρησε ο Ντάνι Γκριν και έδωσε τη θέση του στον επίσης σουτέρ και καλό αμυντικό, Ουέσλι Μάθιους. Οι Λέικερς αναμένεται να κρατήσουν και τον Κεντάβιους Κάλντγουελ – Πόουπ, ενώ υπάρχει και ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Η μεγάλη αναβάθμιση έγινε στη ρακέτα. Ο Μόντρεζ Χάρελ είναι ο καλύτερος έκτος παίκτης του ΝΒΑ. Άλλαξε αποδυτήρια αλλά όχι γήπεδο, και δεν αναμένεται να αλλάξει και ρόλο, αφού θα έρχεται πίσω από τους Άντονι Ντέιβις, Τζαβέιλ ΜακΓκι, σε ένα ρόλο όπου έχει σαρώσει τα τελευταία χρόνια.

Η Ύπαρξη των Κούζμα, Καρούζο και Ντάντλεϊ δίνει και βάθος στους Λέικερς, οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι για να κατακτήσουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top