Μπαρτζώκας: «Για δύο χρόνια ήμασταν σε μια διαδικασία θυσίας»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το «μέχρι τέλους» του Ολυμπιακού και τους νέους στόχους που έχει η ομάδα μπροστά της.
Αναλυτικά όσα είπε στην media day που διοργάνωσαν οι «ερυθρόλευκοι»:

Για τον επίσημο χορηγό του Ολυμπιακού: «Αρμόδιος για αυτές τις συζητήσεις είναι ο κύριος Λεπενιώτης. Συμφώνησε με την bwin για αυτή τη χορηγία τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ είμαι εδώ 1,5 χρόνο τώρα και μπορώ να σας πω ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πιο σημαντικές από τις υπογραφές. Μέσα από κάποια events που έχουμε κάνει πιστεύω πως υπάρχουν σημαντικές ανθρώπινες σχέσεις. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ από την μεριά μου, γιατί μπόρεσα να πιέσω τη διοίκηση για κάποιες πιο δαπανηρές μεταγραφές το καλοκαίρι. Σίγουρα, η συμβολή σας είναι σημαντική».

Για την πανδημία του κορωνοϊού και το «μέχρι τέλους»: «Η πανδημία προφανώς στοίχισε στον Ολυμπιακό, όπως και σε όλες τις ομάδες. Δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου. Όλες οι ομάδες είχαν πρόβλημα. Ευτυχώς ως σύλλογος έχουμε εξαιρετική οργάνωση. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν πως δεν είχαμε τον κόσμο μας εδώ. Κάναμε εννέα νίκες εκτός έδρας πέρυσι, περισσότερες από ποτέ στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά χάσαμε αρκετά παιχνίδια στο ΣΕΦ. Θεωρούμε πως με το σπρώξιμο που θα είχαμε από τον κόσμο μας κάποια από αυτά μπορεί να τα είχαμε κερδίσει.

Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Για δυο χρόνια ήμασταν σε μια διαδικασία θυσίας, δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει όπως είπαν και οι πρόεδροι χθες. Έγινε, πάει και τελείωσε. Τώρα έχουμε μπροστά μας προκλήσεις. Είμαστε πιο ώριμοι, πιο έμπειροι, θεωρώ ότι είμαστε και οι καλύτεροι. Αλλά, φυσικά, αυτό είναι στα λόγια. Μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Είμαστε αισιοδόξοι ότι έχουμε δουλέψει στη σωστή κατεύθυνση».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top