Οργή Αταμάν: Έσκισε… Μίτσιτς και αποχώρησε

 

Από την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε:  “Ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν πολύ αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν πιο χαλαροί γιατί κερδίσαμε πριν από δύο ημέρες στην Κωνσταντινούπολη και είχαμε τέσσερις νίκες. Κάποιοι παίκτες κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μου, αλλά είναι απαράδεκτο κάποιοι άλλοι να μην έχουν την ίδια μαχητικότητα.

Αυτό δεν είναι σεβασμός προς τους φίλους και συμπαίκτες τους, που ήταν στο παρκέ και πάλευαν. Σουτάραμε με πολύ άσχημα ποσοστά από την περιφέρεια (με 6/30), με τον Κρούνοσλαβ Σιμόν και τον Βασίλιε Μίτσιτς να έχουν 1/15 στα τρίποντα, ενώ ο πόιντ γκαρντ μας έκανε επτά λάθη. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δύο μέρες πριν ήταν ο MVP του αγώνα μας κι απόψε έκανε εφτά λάθη και είχε 0/6 τρίποντα, αυτό δεν είναι επαγγελματικό.

Φυσικά είμαστε στην αρχή του αγώνα και πολλά αλλάζουν. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαίο παιχνίδι, ειδικά ο Ταϊρίς Ράις και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που ήταν εξαιρετικοί”.

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως έκανε δημόσια κριτική στον Βασίλιε Μίτσιτς, απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος πως “αυτή είναι η συνέντευξη τύπου και αυτή είναι η άποψή μου”. Ακολούθως αποχώρησε εκνευρισμένος, δίχως να δεχτεί άλλη ερώτηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top