Οριστική η αναβολή της 12ης και της 13ης αγωνιστικής!

Λουκέτο στο πρωτάθλημα για δύο αγωνιστικές αποφάσισε να βάλει ο ΕΣΑΚΕ λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η διοργανώτρια αρχή της Stoiximan Basket League συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε την αναβολή όχι μόνο της 12ης, αλλά και της 13ης αγωνιστικής.

Ήδη είχαν αναβληθεί οι τρεις από τους έξι αγώνες της 12ης αγωνιστικής (Απόλλων Πάτρας-Παναθηναϊκός, Λάρισα-Άρης, Ολυμπιακός-Ιωνικός).

Η ανακοίνωση

Αναβολή των δύο προσεχών αγωνιστικών για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας

Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας, καθώς και της απότομης έξαρσης των κρουσμάτων στις ομάδες της Stoiximan Basket League, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2021 και αποφάσισε ομόφωνα, την αναβολή των δύο προσεχών αγωνιστικών (12η και 13η) της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Η απόφαση λήφθηκε με γνώμονα την προστασία της υγείας των αθλητών, των παραγόντων και των φιλάθλων, την διασφάλιση του «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά κυρίως προκειμένου να συμβάλλουμε στην πρόληψη της διασποράς των κρουσμάτων COVID-19.

Με αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης απέναντι στο σύνολο των ανθρώπων του μπάσκετ και του κοινωνικού συνόλου, ο ΕΣΑΚΕ με την πρωτοβουλία αυτή, δηλώνει αρωγός και συμπαραστάτης όλων των ενεργειών που στοχεύουν στην καταπολέμηση της περαιτέρω διασποράς του ιού. 

 

Περισσότερα σε λίγο…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top